CHP BAYRAMPAŞA MUTLU DEVAM
Tarih: 14.08.2023 00:59 Güncelleme: 15.08.2023 15:40

CHP BAYRAMPAŞA MUTLU DEVAM

CHP Bayrampaşa İlçe Örgütü 13. Olağan kongresini yaptı 3 adayla yapılan kongreden mevcut başkan Hasan Mutlu yeniden ilçe başkanı seçildi.

Hasan Mutlu’nun Kırmızı listeyle, İbrahim Bulut’un Mavi listeyle, Bekir Önder’in Beyaz listeyle katıldığı kongreye, CHP Milletvekili Yüksel Mansur Kılıç, CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Hakan Bahçetepe, Demokrat Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Halit Paşalı, İYİ Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Günel Güzelavcı, Önceki Dönem İlçe Başkanı Milletvekili Adayı Raif Güler, CHP meclis üyeleri Ahmet Çapık, Atilla Özen, Nihat Terzi, Yalçın Kaya, Çetin Tüfekçi, İYİ Parti Meclis üyesi Ömer Faruk Parmak, Muhtarlar, Türkiye Emekliler Derneği Bayrampaşa Şube Başkanı Fettah Deniz, Kanatlar Dernek Başkanı Caner Çokçeken, Bayrampaşa Rumeli Balkan Dernekler Platformu Başkanı İrfan Beşkardeş ve parti üyeleri katıldı.

Saygı durşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrenin Divan Başkanlığına, Çetin Soysal Üyeliklere, Cüneyt Darılmaz, İsmet Ulusoy, Niyazi Kızıldağ, Hüseyin Erciyes seçildi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mesajları ve kongreye gelen telgraflar okundu.

Faaliyet raporu görsel olarak, mali hesap raporu yazılı olarak sunumu yapıldı oylandı ve oy birliğiyle onaylandı. 

Yapılan konuşmalarda eleştiri okları mevcut başkan Hasan Mutlu’ya çevrildi. Bazı konuşmacılar ayrışma zamanın olmadığını birliğe en çok ihtiyaç olunduğunun altı çizildi. 

Listelerin verilmesinden son ilçe başkan adayları konuşmalarını yaptı. Konuşmalardan sonra oy vermeye geçildi. Sandıklar açıldığı anda heyecan doruktaydı. Oy sayımı sonrası   

Sandıklardan:

Hasan Mutlu Kırmızı Liste 194

İbrahim Bulut Mavi Liste 128

Bekir Önder Beyaz 49 

Geçersiz 3 

oy çıktı. 

Bu oy sayımına göre 194 oyla mevcut ilçe başkanı Hasan Mutlu yeniden ilçe başkanı seçildi.

Kongre sonrası adaylar birlik ve beraberlik mesajları vererek kongrenin hayırlı olmasını diledi. 

Kongre sonrası Hasan Mutlu tebrikleri kabul etti.

İlçe başkanı seçilen Hasan Mutlu’nun konuşması: 

Hasan Mutlu konuşmasının başında konuşmacıların eleştirilerine cevap verdi. “Yıllardır birlikte çalışıyoruz, hiçbir zaman bu partiye küsmedik, her zaman onurlu siyaset yaptık. Bu partide biz nerde  görev verildiyse biz hep orada olduk, olmaya da devam edeceğiz. Eğer genel merkezimiz, genel başkanımız biz istifa edeceksin şu konumda olacaksın derlerse istifa ederiz, denilen konumda da mücadelemi sürdürürüm.” 

“Başarısız oldunuz iddiası üzerine” suçlamaları kabul etmeyen Hasan Mutlu: “Bir başka arkadaşımız “Hasan Mutlu çalışmadı başarısız buldum 1989 yılından beri partide emek veriyorum” dedi. Ben kendisini severim ama bir dernekçi olarak severim, partili olarak değil. Partili olarak hiçbir yerde görülmüş bir arkadaş değildir, ayrıca partili de değildir. Bir partili sosyal medya üzerinden genel başkanımızı eleştiremez. “CHP sosyal demokratların, milliyetçi, ulusalcı insanların partisidir, gerisi yalan Kemal Kılıçdaroğlu bir projedir. Git artık istemiyoruz.” Demek disiplin suçudur. Daha başka paylaşımları da vardır. Bu paylaşımları yapan kişi beni eleştiremez” suçlamalara cevap verdi.

Hasan Mutlu konuşmasına şöyle devam etti: “Biz önce Allah’a sonra cumhuriyetimizin kurucusu, ulu önder Atatürk’e söz verdik, sonra genel başkanımıza söz verdik, dedik ki, biz insan olacağız, haktan hukuktan yana olacağız, biz cumhuriyet değerlerine, partimize sahip çıkacağız. Sayın genel başkanımız bize nerde görev verirse biz orada olacağız. Genel başkanımız bize, “Gidin delege, ilçe yöneticisi,  ilçe başkanı olun” demedi. Genel başkanımız, “Sahada çalışın iktidar olun” dedi. 

Bizler her zaman birlikte beraberlikten, her zaman haktan hukuktan yana olduk. Ben asla asla hayatımın hiçbir noktasında taşeron olmadım. Cumhuriyet Halk Partisinin örgütü ilkelidir, asla kimsenin adamı, kimsenin taşeronu olmaz. 

Bu kongre Bayrampaşa’da bizi iktidara taşıyan bir kongre olacaktır. Bu kongre 30 yıldır Bayrampaşa’da iktidar olan ancak bir çivi bile çakmayan, 46 vilayetten daha zengin olan Bayrampaşa’yı köy haline getirmiş, siyasi iktidar ve İBB ellerindeyken kentsel dönüşümü çözememiş, alt yapı sorunlarını çözememiş, üretim merkezi olan Bayrampaşa’yı AVM tekellere boğdurmuş, esnaf ve kobilerimizi bitirmiştir. 39 İlçe arasında meydanı olmayan tek ilçe olan, yaşam alanlarının daraldığını, vatandaşlarımızın yokluk ve yoksulluk içinde kıvrandığını, kontrolsüz göç ile sokaklarımızda yürümenin bile çok zor olduğunu hepimiz görüyoruz. Sporun merkezi olan Bayrampaşa’da amatör kulüplerimizin kendi imkanlarıyla çalışmalarıyla dünyaya mal olmuş çok sayıda sporcularımızla anıldığı halde kulüplerimizi sahipsiz bıraka bir Bayrampaşa ile karşı karşıyayız. Tüm imkansızlıklarla ayakta kalan tüm kulüp başkanlarımızı kutluyorum. Kendi üretimi ile, kendi kendine yetinen bir Bayrampaşa’dan bu gün bütçesini oluşturamayan, borç içinde yüzen, devlete olan borçlarını kapatmak için camilerini satan bir Bayrampaşa’da yaşıyoruz. 

Bu kongre bizleri asla ayrıştırmayacak, bütünleştirecektir. Sizlerin desteğiyle 31 Mart 2024 tarihinde Bayrampaşa’da iktidar olacağız. Birlik olacağız, beraber olacağız, hep birlikte çalışacağız ve Bayrampaşa’da iktidar olacağız. 

Bu kongrenin asla kazananı yada kaybedeni olmayacak, kardeşçe girdiğimiz bu salondan gene kardeşçe birlikte kazanmış olarak çıkacağız.  Ben sizlerle olmaktan ve Cumhuriyet Halk Partisinin bir neferi olmaktan her zaman guru duydum, her zaman amacımız partimizin bayrağını yükseklerde taşımak, yerelde de genelde de iktidar olmak için çalışmak, cumhuriyet değerlerini korumak olmuştur. 

İlçe başkanlığım döneminde sizlerin desteğiyle girmedik sokak çalmadığımız kapı kalmadı. STK’ları,  Spor kulüplerini, esnaf odalarını, esnafları, muhtarlarımızı sürekli ziyaret ettik, her kesime dokunmaya çalıştık ve dokunduk. İl başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu bilgisi dahilinde eğitimlerimizi tamamladık. Başkanımızın katılımı ile Bayrampaşa’da bir çok saha çalışması yaptık. İBB Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na Bayrampaşa’nın ihtiyaçlarını ilettik, meclis üyelerimizle birlikte yarım kalmış projeleri yapılmasını sağladık. 

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajını Bayrampaşa’nın dört bir yanına vatandaşlarımıza ilettik” diyerek yaptıkları çalışmaları anlattı..   

 

YENİ YÖNETİM

İLÇE BAŞKANI

HASAN MUTLU

 

İLÇE YÖNETİM KURULU ASİL

ERSİN  AYGÜN

İSMAİL AYHAN 

EREN BALKI

AHMET BARMAN

ALİCAN ÇAM

REYHAN DİNÇTEPE

NESRİN ERDEN AKOVA 

BAHAR ERUYAN

İDRİS CIHAN KURU

CİHAN NURKAN

ALİ İBRAHİM ÖZTÜRK

ALİ SAYGIN

HACI SUBAŞI

ESİN TAŞ BAL

ÖMER TOROMAN

EDA NUR YILDIRIM

 

 


Anahtar Kelimeler: BAYRAMPAŞA MUTLU DEVAM

BAYRAMPAŞA'DAKİ PARKLARDA BAHAR TEMİZLİĞİ VE BAKIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR

DİŞ AĞRISI NASIL GEÇER?

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ, GENÇLERİ BESYO VE PMYO SINAVLARINA HAZIRLIYOR

“BENDE İSTERİM HA…”

BİLİM TEKNİK SOHBETLERİ FATİH KAFALI’YI AĞIRLADI

İNTİHAR GİRİŞİMİ BAŞARISIZ SONUÇLANDI

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDE YÜKSEL MANSUR KILIÇ ZİYARETİ

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDEN GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ

BAŞKAN ABDURRAHMAN DURSUN GENÇLERLE BİR ARADA

BELEDİYEYE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

ESENLER SEMALARI TÜRK BAYRAKLI UÇURTMALARLA RENKLENDİ

İBB’DEN CUMHURİYET İÇME ARITMA SUYU TESİSİ PROJE TEMELİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YEMEK

GENÇLER BESYO VE PMYO SINAVINA HAZIRLANIYOR

İBB İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞINDAN ZİYARET

SABAH SAATLERİNDE YÜRÜYÜŞ YAPMAK DEPRESYONU ÖNLÜYOR

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDE YOĞUN MESAİ

SARAYBOSNA BAŞKANINDAN BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNE ZİYARET

BAYRAMPAŞA’DA BAŞKAN YARDIMCILARINA BAĞLI MÜDÜRLÜKLER

KAYMAKAM DR.SONER ŞENEL'DEN ZİYARET

Video Galeri 1

30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
KORONA
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK

İstanbul

27.04.2024

  • İMSAK 04:23
  • GÜNEŞ 06:00
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:34
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16