CHP'DEN İLK TEPKİ: HALKIMIZIN İRADESİ BİZİMLEDİR

BAŞKAN HASAN MUTLU BOYUN EĞMEDİ 20 KİŞİ İLE BİRLİKTE TUTUKLANDI

BAŞKAN HASAN MUTLU DAHİL 39 KİŞİ İÇİN TUTUKLAMA TALEBİ

OKUL BİRİNCİLERİ SULTANGAZİ BELEDİYESİYLE KARADENİZ'İ KEŞFETTİ

İSTANBUL'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

SAADET BAYRAMPAŞA’DAN BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNE DESTEK ZİYARETİ

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ'NDEKİ SORUŞTURMA KAPSAMINDA 48 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

MÜFTÜ VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN İLİM YAYMA CEMİYET’İNE ZİYARET

BAYRAMPAŞA’DA “DEMOKRASİ NÖBETİ”

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ'NE OPERASYON VE YAPRAK DÖKÜMÜ

ÖNCEKİ DÖNEM MECLİS ÜYESİ İBRAHİM BULUT BALOTA’DAN İNCE AYARLI MESAJ

CHP BAYRAMPAŞA’DA YAPRAK DÖKÜMÜ; İSTİFALAR ARDI ARDINA GELDİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI KAPANIŞ TÖRENİ

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ MURAT SALMAN PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ

BAYRAMPAŞA'DA MEVLİD-İ NEBİ KONFERANSI DÜZENLENİYOR

HASAN MUTLU “HALKIMI DESTEĞE BEKLİYORUM”

EYÜPSULTAN’DA SOKAKLAR ÇOCUKLAR İÇİN GÜVENLİ HALE GELİYOR

BAYRAMPAŞA’NIN GENÇLERİNDEN YKS'DA BÜYÜK BAŞARI

HASAN MUTLU'DAN "KONGRE MESAJI"

İSTANBUL’DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETLERİ ARTIŞI BAŞLIYOR


DR. SEVİL GÜLCAN GÖREN / Eğitimci Psikolog Yazar


SEÇİME BEŞ KALA TOPLUMUN DURUMU

Sevil Hocadan yazılar


Yerel yönetimlerde seçime yürüdüğümüz süreçte tatlı rekabetler devam ederken gündeme en çok geçim sorunları gelmekte. 10 yaşındaki çocuğun bile günlük okul harçlığı ile karnını doyurması derdi varken çocuksu muhabbetlerden uzak ekonomik olguları mevzu etmekteler. Emeklinin durumu ortada evine ekmek alma derdi, ayın sonunu getirebilme derdi. Ülkenin eğitim, sağlık ,güvenlik ve ekonomik politikalarının olması lazım geldiği gibi yerel yönetimlerde dahi ilçe bazında lokasyon gerekliliklerine göre değişkenlik gösterecek çözüme muhtaç sorunları vardır. Bu çözümler doğrultusunda üretilen projeler yaşayan halkın her kesimine hitap etmesi gereklidir. Çocuklara, gençlere, ebeveynlere ve özellikle yaşlı insanlarımızın bakımı, ihtiyaçlarını giderebilmesi, sosyalleşebilmeleri için olanakların sağlanması, engelli insanlarımızın hayatlarının kolaylaştırabilmesi için insana dokunan hizmet odaklı projeler ile yönetime talip olmanın şiarında olan yöneticiler              le değişimin şart olduğu bir süreçteyiz.

İnsanlar mesleklerini ifa ederken yıllar geçtikten sonra kendini tekrar, olguyu tekrar ile mesleki körlüğe düşebiliyorlar. Hayata bakış acısı, yaşamsal sunulan yetenek ve çözümler ile kendi vizyonundaki bakış açısını yönetimine yansıtması ile hizmeti geliştirmek, iyileştirmek adına artık değişimin şart olduğu bir vaziyete gelmiş bulunmaktayız. Kuşakların beklentilerine, geleceğe hazırlanmalarına ve fırsatlar tanınmalarına dair vizyoner yöneticilere, halka hizmet etmiş insan etkileşimi yüksek ve eğitimin içinden gelmiş, toplumların eğitilmesine yıllarını, yatırımını, bilgisini, insanların kariyer planlamalarının desteğini vermiş, velilerin nabzını tutmuş, geleceğin istihdamına katkıda bulunup toplum bilimci gibi donanım sahibi olmuş insanların insana hizmeti fark yaratacaktır. Halka hizmetin çok kıymetli bir dalı olan eğitim sektörünün içinden gelen bir insan ile yönetilmek ilçe için büyük bir şans olacaktır.

Suna Kıraç kızı ipek Kıraç ile bir sohbetinde der ki: Eğitim devlete bırakılamayacak kadar karmaşık, önemli bir iştir. Özel sektörün de eğitime destek vermesi gereklidir. Toplumlar için eğitim ve eğitimciler bu denli önem arz etmekte iken eğitimin içinden gelmiş, eğitim girişimcisi ve yöneticisi bir insanın yerel yönetime katacağı çok hizmet olduğu göz önünde bulundurulmalıdır vereceğimiz oy konusunda. Ki o yönetime talip olan insan yerelde orada yaşayarak yıllar içerisinde hizmet sektöründe insana dokunurken, lokasyonun demografik yapısına hakim olup, kültürünü bilip şehirlerin ruhunu yaşatmak adına eserler bırakmak için projelerine müze dahil etmek sanatsal katkı da sağlayacaktır. Estetik bakış açıları da yönetimlerin içinde olmalı ve kültürlenmeyi gelecek nesilllere aktarma için lokomotif olarak taşımalıdır. 

 

İstanbul

17.09.2025

  • İMSAK 05:13
  • GÜNEŞ 06:40
  • ÖĞLE 13:04
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:18
  • YATSI 20:38
  • Çarşamba 25.8 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 21.8 ° / 17.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 19.5 ° false

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 5 5 0 0 14 15
2.Fenerbahçe 4 3 0 1 5 10
3.Trabzonspor 5 3 1 1 2 10
4.Göztepe 5 2 0 3 5 9
5.Antalyaspor 5 3 2 0 1 9
6.Gazişehir Gaziantep 5 3 2 0 -2 9
7.Konyaspor 4 2 1 1 5 7
8.Alanyaspor 4 2 1 1 2 7
9.Samsunspor 4 2 1 1 1 7
10.Beşiktaş 3 2 1 0 0 6
11.Rizespor 4 1 2 1 -4 4
12.Eyüpspor 5 1 3 1 -5 4
13.Kasımpaşa 4 1 3 0 -2 3
14.Kayserispor 4 0 1 3 -4 3
15.Fatih Karagümrük 4 1 3 0 -5 3
16.İstanbul Başakşehir 3 0 1 2 -1 2
17.Kocaelispor 5 0 4 1 -6 1
18.Gençlerbirliği 5 0 5 0 -6 0