HATİCE GÖK


GÜNDEM OLUNMAZ OLDURULUR.

Hatice Gök yazısı


Birileri aynı sorulara, aynı soruş şekline, aynı konulara, aynı zihniyete ve bu zihniyete tabii tutulmuş, satılmıs medyaya satın alınmış gazetecilere alıştıgı ve bunun kabulüne gönülden inandığı için farklı sorulara hazırlanmayıp pot üzerine pot kırıyorlar. Gündemimizin hiçbir zaman vatandaşının , halkının ve onun sorunları olmadığını yıllar boyu gerek sübliminal mesajlarla gerek açık açık beyan ederek ortaya koyan iktidarımızın bakanlarından bugün itiraf geldi, Somali Cumhurbaşkanının oğlunun kaza veya katl şekilde( vurup ardından tekrar üzerinden geçmek sureti) canını aldığı vatandaşımızın ve ailesinin akıbeti sorulduğu vakit,  gündemimizin şuan yanında olduklarını belirttikleri ama kınandığı halde sularına  içinde  ne olduğu belirsiz günde 7 den fazla gemi gönderdiğimiz İsrail’in vurduğu Filistin olduğu belirtildi. Gündemimiz şuan kapalı kapılar ardında döndürdüklerimiz değişene  yada atlarımız yolu alana kadar odur değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez, edildiğinde de cevap zaten verilmez, itina ile soran fırçalanır diyor esasen.

Geniş açıdan bakıldığında bir silahlı saldırıda 2 İsveç vatandaşının öldüğü, birinin de ağır yaralandığı saldırıya ilişkin "yargı ihmali" nedeniyle Brüksel’de istifa eden adalet bakanına nispeten, idare sahibi ama irade sahibi olamayan yukarıdakilerin tarikatvari yapılarına zeval dahi gelmemektedir.

 Peki Türkiye, 49 bin 720 başvuruyla Suriye, Afganistan ve Venezüella’dan sonra en fazla iltica başvurusunun yapıldığı dördüncü ülke olma bayrağını almışken, bulunduğumuz yıl içerisinde 30 dan fazla ilinde halihazırda 6 şubatta yaşanan depremin benzerini yaşama ihtimali %90 larda olan ülkemin yapısal sorunları, verilen imar affı peşkeşlerinin maşa edilerek planlı hesap vericiler yaratılarak halı altı yapılması, günümüzdeki yapılanması hala 3 Mart 1924’te yürürlüğe giren ve ülkedeki tüm eğitim kurumlarının Milli Eğitim Bakanlığı eliyle devlet kontrolü altına alınmasını öngören düzenlemeye dayanan, Tevhid-i Tedrisat (öğretim birliği) adını taşıyan bu yasal düzenleme ile çoğulculuğa dayanan tüm eğitim kurumlarının yetenek, ihtiyaç ve beklentiler gözetilmeden aynı şekilde uygulanan eğitim düzeni,  tarımda ise sorunlarına değinilmek istendiğinde arazide Sulama Sorunu, Doğru Arazi Kullanımı Yapamamak, Finansman Sorunları, Verimlilik ve Üretim Sorunları, Tarımda Eğitimin Tam Olmaması, Arazilerin Boyutlarının Küçülmesi, Üretim Planlamasının Olmaması, Çiftçilerin Örgütlenememesi, Tarımda Kullanılan Malzemenin Pahalı Olması, Tarımda Uzmanlaşmanın olmaması gibi 10 maddede tolanabiliritesi mümkün kılınacak kadar ciddi olan toprak durumumuz kimin gündeminde  sorusu umarım bir gün sorulabilinir ve en önemlisi bir cevabı vardır.

    Anektot: ilkokul öğretmenimiz sıra dayağı niyetine herkesi ayağa kaldırıp sıra tokatı atmaya tercih etmiş ilk sırayı ( ben dahil:/) bitirdikten sonra ruhum yoruldu geri kalanlarınıza sonra devam edeceğim demişti. Sonra da Hatice senin sesin güzel bir şarkı söyle bize demişti. O geldi aklıma. 

Htcgk0

KURBAN VEKALETLERİ KIZILAY’A EMANET

OKULLARDA "KIZILAY HİJYENİ" DÖNEMİ: DEV İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

MUHTAR ADAYI SEDAT GÜLŞEN’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

ÇAY ZATEN 5 LİRAYDI: BU ALGI SİYASETİNİN TAM KENDİSİDİR!

BAŞKAN YARDIMCISI FARUK LAYIK İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI

CHP KADIN KOLLARI ANNELER GÜNÜNDE HASAN MUTLU’NUN MESAJINI İLETTİ

ANTALYASPOR’U 4-2 MAĞLUP ETTİ GALATASARAY 26. KEZ ŞAMPİYON!

EYÜPSULTAN95 “EVDE ERKEN ÇOCUKLUK ÖĞRENME PROGRAMI” HİZMETE BAŞLADI

SABRİ AKPINAR PARKI PROJESİNDE ‘TAHSİS’ TARTIŞMASI İBRAHİM AKIN’A SORULDU

BİR NİNNİYLE DEĞİŞİR DÜNYA

SREBRENİTSA ANNELERİ’NDEN AYVALIK KAYMAKAMLIĞI’NA ZİYARET

ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL “KADIN EL EMEĞİ DURAĞI” EYÜPSULTAN’DA AÇILDI

KIZILAY BAYRAMPAŞA ŞUBESİ' KURBAN BAĞIŞI BEKLİYOR

MHP BAYRAMPAŞA’DA İBRAHİM YEŞİL DÖNEMİ: TEŞKİLAT KAPILARINI YENİDEN AÇTI

ALLAH’IN SELAMINI KİRLİ SİYASETE KURBAN EDENLER!

BAYRAMPAŞA’DA ANLAMLI İŞ BİRLİĞİ: TRAFİKTE ENGELLERİ SEVGİYLE AŞIYORUZ

MİLLET PARTİSİ: "GAZİOSMANPAŞA'DA 'MUHTEŞEM TÜRKİYE' MEŞALESİNİ YAKACAĞIZ"

ÖRNEK BİR OKUL: GAZİOSMANPAŞA ANADOLU İMAMA HATİP LİSESİ

YENİDEN MHP İLÇE BAŞKANI OLARAK İBRAHİM YEŞİL ATANDI

MHP İLÇE BAŞKANI TARIK KARATAŞ VEDAMESAJI YAYINLADI

İstanbul

13.05.2026

  • İMSAK 03:56
  • GÜNEŞ 05:42
  • ÖĞLE 13:05
  • İKİNDİ 17:00
  • AKŞAM 20:19
  • YATSI 21:57

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 33 24 4 5 48 77
2.FENERBAHÇE A.Ş. 33 21 2 10 40 73
3.TRABZONSPOR A.Ş. 33 20 4 9 25 69
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 33 17 8 8 19 59
5.GÖZTEPE A.Ş. 33 14 6 13 13 55
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 33 15 9 9 22 54
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 33 12 9 12 -2 48
8.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 33 10 13 10 -6 40
9.TÜMOSAN KONYASPOR 33 10 13 10 -6 40
10.CORENDON ALANYASPOR 33 7 10 16 1 37
11.KOCAELİSPOR 33 9 14 10 -11 37
12.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 33 9 14 10 -14 37
13.İKAS EYÜPSPOR 33 8 17 8 -15 32
14.KASIMPAŞA A.Ş. 33 7 15 11 -17 32
15.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 33 8 18 7 -14 31
16.HESAP.COM ANTALYASPOR 33 7 18 8 -23 29
17.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 33 7 20 6 -24 27
18.ZECORNER KAYSERİSPOR 33 5 16 12 -36 27