BAŞARISIZ HÜKÜMETİN DİŞ KİRASINI VATANDAŞ ÖDÜYOR

İşte şimdide Diş kirasını ödemesi gereken devlet olması gerekirken, hükümetin başarısızlığından sebep Diş kirasını vatandaş ödüyor.


Türk milletinin geçmişten gelen güzel hasletleri vardır, işte bunlardan birisi de nezaketi, tevazuu en önemlisi de insanlığa verilen değeri anlatan  “Diş Kirası”

“Diş Kirası” ihtiyaç sahiplerine nezaketle yardım yapmanın bir yoludur.

Mahallenin hali vakti yerinde olan aileleri zamanına göre, bir bahaneyle kimseyi ayırt etmeden özellikle de ihtiyaç sahiplerine yemek verirler. Yemekler yenir dualar yapılır, konuklar giderken herkese bir hediye verilir. 

Bunun adına da “Diş kirası” denir. Ev sahibi, “Hanemi şereflendirdin, soframı bereketlendirdin” diye diş kirası verir.

Ama asıl amaç kimseyi rencide etmeden ihtiyaç sahiplerine yardım yapmaktır.

İşte şimdide Diş kirasını ödemesi gereken devlet olması gerekirken, hükümetin başarısızlığından sebep Diş kirasını vatandaş ödüyor.

DOĞRU YÖNETİM OLURSA, TÜRKİYE’DE EKONOMİK KRİZ OLMAZ!...

Ekonomik krizlerin başlıca sebeplerini sıralayacak olursak, liyakatsiz yöneticilerin getirdiği sorunlar yumağı diyebiliriz.

Doğru planlama yapmamak, üretimden uzaklaşmak, toplum katmanları arasında dengeyi kuramamak, gelir adaletini sağlayamamak, küçük – orta ve büyük ölçekli kobi dengesini kuramamak, ekonomiyi tröstleştirip – tekelleştirmek, yabancı sermayeye inisiyatifler vermek başlıca sebepleri arasında sayabiliriz.

Türkiye, dünyanın en iyi coğrafyaları arasında yer alan, verimli toprakları, üç tarafı denizi, zengin kaynakları olan bir ülkedir. Türk insanı imkan sağlandığı zaman yeteneklerini en iyi sergileyen bir millettir aynı zamanda çalışkandır.

Fakat günümüz Türkiye’sine geldiğimiz zaman topraklarına ihanet edilmiş, kaynakları doğru kullanılamayan, toplumu yeteneklerini icra edemeyen, tembelleşmiş bir toplum haline getirildi.

Bu durum Türkiye ve Türk insanı üzerinde gerçekleştirilen uzun yıllara yayılmış ve uygulanan özel bir proje ürünü olarak görünüyor. 

Osmanlının son 200 yılı içinde başlayan Cumhuriyet döneminin 1940 yıllarından sonra devam eden her geçen yıllarda hızlanan 2000’li yıllar içinde zirve yapan ve son noktası konulan bir proje olarak ortada duruyor. 

Bu proje, emperyalist güçlerin gözünün olduğu her karışında şehit kanı olan Anadolu coğrafyasını ve dünyada medeniyet timsali olan Müslüman Türk milletini yok etme projesidir.

Bu proje farklı minvallerle denendi başarılı olunamadığı için kendi içinden, Müslüman Türk milletinin kendi değerlerini gene kendinden gibi olan yapılar eliyle yok edilmesini sağladı.

Müslüman Türk milleti eğer değerlerini kaybederse dünyanın en zengin ülkesi ve insanı da olsa “Millet” olma özelliğini kaybeder.

Bu konuyu zaman içinde daha geniş ele alacağız.

SELAMİ YILDIRIM
23.07.2023 14:41:50
Gönlünüze sağlık Mehmet Bey. Sorunlar yumağını oluşturan liyakatsiz yönetimleri halk, millet olduğunda çözecektir. Selamlar

Muharrem Yakın
24.07.2023 19:10:55

BEKİR BİKLİÇ’TEN ÖNEMLİ BİR TEKLİF: "BELEDİYE KARAKOLLARA YEMEK VERMELİ"

BAŞKAN CANDAROĞLU: CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KATILACAĞI METRO AÇILIŞINA DAVET ETTİ

ARNAVUTKÖY’DE DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI COŞKUSU

VALİ DAVUT GÜL BAYRAMPAŞA’DA BİR DİZİ PROGRAMA KATILDI

ÖDEV EVLERİ’NDE YIL SONU COŞKUSU: GELECEĞİN YILDIZLARI SAHNEDE!

2. GELENEKSEL ESMEK ÖRGÜ FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

BAŞKAN DURSUN DOWN SENDROMLU BASKETBOL MİLLİ TAKIMIMIZLA BİR ARADA

SABRİ ŞENEL’DEN “TÜRK VE TÜRKÇE GİDERSE TÜRKİYE KALIR MI?”

TÜRK MİLLETİ İKTİDARDAN VE MUHALEFETTEN DAHA FAZLASINI İSTİYOR, DAHA FAZLASINI HAKKEDİYOR!..

BAYRAMPAŞA SPOR TESİSLERİ İÇİN YATIRIM PROTOKOLÜ İMZALANDI

GENÇLİK MERKEZLERİ TİYATRO GÜNLERİ BAŞLADI

TRABZON KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ DOKUZ GÜNLÜK MARATONUN ARDINDAN RENKLİ BİR FİNALLE SONA ERDİ

LGS SINAV ÖĞRENCİLERE İKRAMLAR BELEDİYESİ’NDEN

SULTANGAZİLİLER İÇİN KÜLTÜR GEZİLERİ BAŞLADI!

İSTANBUL’UN SESİ GAZETESİ 19. YILINI KUTLADI

YAPAY ZEKA PROJESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

BİSİKLET TURU VE MİLLÎ MAÇ HEYECANI YEŞİLAY’DA YAŞANDI

KIZILAY YILIN İLK 5 AYINDA 1,2 MİLYON ÜNİTE KAN BAĞIŞI ALDI

TUTUKLU BELEDİYE BAŞKANI HASAN MUTLU’DAN SABRİ AKPINAR PARKI TEPKİSİ

BAYRAMPAŞA’DA ÇIRAĞLAR YAKILDI, SEMAHLAR DÖNÜLDÜ: VAKIF ŞUBESİ AÇILDI!

İstanbul

19.06.2026

  • İMSAK 03:24
  • GÜNEŞ 05:25
  • ÖĞLE 13:10
  • İKİNDİ 17:10
  • AKŞAM 20:46
  • YATSI 22:38

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 34 24 5 5 47 77
2.FENERBAHÇE A.Ş. 34 21 2 11 40 74
3.TRABZONSPOR A.Ş. 34 20 5 9 22 69
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 34 17 8 9 19 60
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 34 16 9 9 23 57
6.GÖZTEPE A.Ş. 34 14 7 13 10 55
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 34 13 9 12 1 51
8.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 34 10 13 11 -6 41
9.TÜMOSAN KONYASPOR 34 10 14 10 -7 40
10.KOCAELİSPOR 34 9 15 10 -12 37
11.CORENDON ALANYASPOR 34 7 11 16 0 37
12.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 34 9 15 10 -15 37
13.KASIMPAŞA A.Ş. 34 8 15 11 -16 35
14.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 34 9 18 7 -11 34
15.İKAS EYÜPSPOR 34 8 17 9 -15 33
16.HESAP.COM ANTALYASPOR 34 8 18 8 -22 32
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 34 6 16 12 -35 30
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 34 8 20 6 -23 30