Reklam
Reklam
Reklam

MEHMET CEYLAN

BAŞARISIZ HÜKÜMETİN DİŞ KİRASINI VATANDAŞ ÖDÜYOR

İşte şimdide Diş kirasını ödemesi gereken devlet olması gerekirken, hükümetin başarısızlığından sebep Diş kirasını vatandaş ödüyor.


Türk milletinin geçmişten gelen güzel hasletleri vardır, işte bunlardan birisi de nezaketi, tevazuu en önemlisi de insanlığa verilen değeri anlatan  “Diş Kirası”

“Diş Kirası” ihtiyaç sahiplerine nezaketle yardım yapmanın bir yoludur.

Mahallenin hali vakti yerinde olan aileleri zamanına göre, bir bahaneyle kimseyi ayırt etmeden özellikle de ihtiyaç sahiplerine yemek verirler. Yemekler yenir dualar yapılır, konuklar giderken herkese bir hediye verilir. 

Bunun adına da “Diş kirası” denir. Ev sahibi, “Hanemi şereflendirdin, soframı bereketlendirdin” diye diş kirası verir.

Ama asıl amaç kimseyi rencide etmeden ihtiyaç sahiplerine yardım yapmaktır.

İşte şimdide Diş kirasını ödemesi gereken devlet olması gerekirken, hükümetin başarısızlığından sebep Diş kirasını vatandaş ödüyor.

DOĞRU YÖNETİM OLURSA, TÜRKİYE’DE EKONOMİK KRİZ OLMAZ!...

Ekonomik krizlerin başlıca sebeplerini sıralayacak olursak, liyakatsiz yöneticilerin getirdiği sorunlar yumağı diyebiliriz.

Doğru planlama yapmamak, üretimden uzaklaşmak, toplum katmanları arasında dengeyi kuramamak, gelir adaletini sağlayamamak, küçük – orta ve büyük ölçekli kobi dengesini kuramamak, ekonomiyi tröstleştirip – tekelleştirmek, yabancı sermayeye inisiyatifler vermek başlıca sebepleri arasında sayabiliriz.

Türkiye, dünyanın en iyi coğrafyaları arasında yer alan, verimli toprakları, üç tarafı denizi, zengin kaynakları olan bir ülkedir. Türk insanı imkan sağlandığı zaman yeteneklerini en iyi sergileyen bir millettir aynı zamanda çalışkandır.

Fakat günümüz Türkiye’sine geldiğimiz zaman topraklarına ihanet edilmiş, kaynakları doğru kullanılamayan, toplumu yeteneklerini icra edemeyen, tembelleşmiş bir toplum haline getirildi.

Bu durum Türkiye ve Türk insanı üzerinde gerçekleştirilen uzun yıllara yayılmış ve uygulanan özel bir proje ürünü olarak görünüyor. 

Osmanlının son 200 yılı içinde başlayan Cumhuriyet döneminin 1940 yıllarından sonra devam eden her geçen yıllarda hızlanan 2000’li yıllar içinde zirve yapan ve son noktası konulan bir proje olarak ortada duruyor. 

Bu proje, emperyalist güçlerin gözünün olduğu her karışında şehit kanı olan Anadolu coğrafyasını ve dünyada medeniyet timsali olan Müslüman Türk milletini yok etme projesidir.

Bu proje farklı minvallerle denendi başarılı olunamadığı için kendi içinden, Müslüman Türk milletinin kendi değerlerini gene kendinden gibi olan yapılar eliyle yok edilmesini sağladı.

Müslüman Türk milleti eğer değerlerini kaybederse dünyanın en zengin ülkesi ve insanı da olsa “Millet” olma özelliğini kaybeder.

Bu konuyu zaman içinde daha geniş ele alacağız.

SELAMİ YILDIRIM
23.07.2023 14:41:50
Gönlünüze sağlık Mehmet Bey. Sorunlar yumağını oluşturan liyakatsiz yönetimleri halk, millet olduğunda çözecektir. Selamlar

Muharrem Yakın
24.07.2023 19:10:55

Reklam
DSP BAYRAMPAŞA’DAN CHP BAYRAMPAŞA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

DSP BAYRAMPAŞA’DAN CHP BAYRAMPAŞA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İSTANBUL’UN YAŞAM KALİTESİ HARİTASI AÇIKLANDI: ZİRVE BEŞİKTAŞ’IN, SON SIRALAR ÇEPER İLÇELERİN

OKULA DÖNÜŞ DÖNEMİNDE AİLELERİN ALMASI GEREKEN 5 ÖNLEM

TAKVİM YAŞI İLE BİYOLOJİK YAŞ AYNI ŞEYİ ANLATMIYOR

TÜRKİYE MİLLİ OLİMPİYAT KOMİTESİ (TMOK) DESTEĞİYLE L’ÉTAPE TÜRKİYE’DE YENİ DÖNEM

AKARYAKIT MALİYETLERİNDEKİ DALGALANMA NAVLUN FİYATLARI ÜZERİNDEKİ BASKIYI ARTIRIYOR

DÜRÜMLE İSTANBUL KORU FLORYA AVM’DE YENİ RESTORANINI AÇTI

DOKUZ GÜN BOYUNCA KÜLTÜR VE SANATIN MERKEZİ OLAN ÇANAKKALE’DE FESTİVAL SONA ERDİ

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ’NDEN YAPAY ZEKA EĞİTİMİNDE YENİ DÖNEM

KARGALARIN TANIKLIĞINDA İSTANBUL’UN DÜNÜ,“GEÇMİŞ ZAMAN KARGALARI” SERGİSİ

SİYASETİN AYNASI VE BİR UYARI: AHMET DAVUTOĞLU VAKASI

FOTOĞRAF ÇEKİMİ İHALE SORUŞTURMASINDA ÇELİŞKİLER YUMAĞI

TÜRKİYE’DE EĞİTİM ÇIKMAZLARI

İBB SPOR KULÜBÜ’NDEN AKDENİZ OYUNLARI’NDA MADALYA YAĞMURU 8’i ALTIN, 16 MADALYA

KAYSERİ’DE TARİHTEN SANATA, MÜZİKTEN LEZZETE 9 GÜNLÜK ŞÖLEN

SİVAS KONGRESİ’NİN 107. YIL DÖNÜMÜ BEYLİKDÜZÜ’NDE KUTLANDI

İHMAL VE İSTİSMARA KARŞI 75 BİN 500 KEZ DESTEK

ÇANAKKALE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE YEDİNCİ GÜN: TARİH, SANAT VE KÜLTÜR

Burak Türkkan: “Belediye Başkanı Hasan Mutlu ve yol arkadaşlarına sahip çıkılmalı”

CHP’li üyeler oylamaya katılmadı: Üsküdar’da başkanvekili seçimi ertelendi

Reklam

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 4 3 0 1 6 10
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. 4 3 1 0 5 9
3.KOCAELİSPOR 4 3 1 0 2 9
4.TRABZONSPOR A.Ş. 4 2 1 1 5 7
5.AMED SPORTİF FAALİYETLER 4 2 1 1 2 7
6.GENÇLERBİRLİĞİ 4 2 1 1 -3 7
7.FENERBAHÇE A.Ş. 4 2 2 0 2 6
8.KASIMPAŞA A.Ş. 4 1 0 3 1 6
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 3 2 1 0 0 6
10.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 4 1 2 1 0 4
11.CORENDON ALANYASPOR 3 1 1 1 0 4
12.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 3 1 1 1 0 4
13.SAMSUNSPOR A.Ş. 4 1 2 1 -1 4
14.ARCA ÇORUM FK 4 1 2 1 -2 4
15.ERZURUMSPOR FK 4 1 2 1 -6 4
16.EYÜPSPOR 4 1 3 0 -4 3
17.GÖZTEPE A.Ş. 3 0 2 1 -2 1
18.TÜMOSAN KONYASPOR 4 0 4 0 -5 0