ASLI BELLİ NESLİ BELLİ, SEN KİMİN SOYUSUN HDP MİLLETVEKİLİ

Hangi partiden hangi gruptan ne illet olursanız olun ya o Gazi mecliste durmayın yada bu milletin inancından da, tarihinden de elinizi çekin.


Geçtiğimiz günlerde tamda üç ayların başlangıcı Mübarek Regaip kandili günü Gazi mecliste tam bir skandal yaşandı.

PKK uzantısı HDP milletvekili gerçek kimliğini rengini ortaya koydu İslam’a ve Osmanlı’ya saldırdı, hakaret etti. İnançlara, tarihe hakaret etmek özgürlük falan değildir kimsenin böyle bir hakkı yoktur.

HDP vekili Oya Ersoy yüce mecliste; "Bugün karşı karşıya olduğumuz yıkım, 500 yıl önceki Osmanlı yönetimini, 1500 önceki dinin toplum ilişkilerini ve 2500 Orta Asya masallarını yeniden kurma hayalidir. Kindar ve dindar nesli yaratma ucubeliğidir.

Ortak bir gelecek kurma hedefini yok ediyorsunuz. Sizler 500 yıl geride kalmış Osmanlı'yı, din esaslı toplum düzenini hortlatmaya çalışıyorsunuz da ondan size gerici diyoruz." Dedi.

Geçmiş yıllarda ki yazılarımızda da defaatle PKK Kürt vatandaşların temsilcisi olamayacağını yazmıştım.

Kürt vatandaşlarımız dinine bağlı, ahlakına bağlı Müslüman bir toplumdur.

Kürt vatandaşlarımız 2500 Yıl öncesiyle de, 1500 öncesiyle de, 500 yıl öncesiyle de barışık yaşayan, geleneklerine bağlı ve inançlarını, geleneklerini yaşayan bir toplumdur. Kürt vatandaşlar ayrı bir parça değil, İslam ile müşerref olmuş ve en iyi hizmeti yapmış Türk milletinin bir parçasıdır.

Kürt vatandaşlarımız ne Türkiye’den kopmak isteyen bir topluluktur, nede Kürdistan heveslisi yada PKK sempatizanıdır. Zaman içerisinde yanlış politikaların bir eseri olarak ve bazı adaylardan ötürü bugün mütedeyyin Kürt vatandaşlar HDP’ye oy verir duruma gelmiştir.

Siyonist projesi BOP içinde yer alan ülkemizin sıcak karnına zehir saçan, inanç, ahlak olarak Kürt vatandaşlarımızla bağdaşmayan bir yapı oluşturup ülkeyi bölmeye çalışan bir terör örgütüdür PKK ve onun uzantıları.

 Kürt sorunu, Kürt açılımı, Kürt siyaseti diyerek 40 yıldır yanlış uygulanan yanlış politika ve konulan adaylar mütedeyyin Kürt vatandaşların oyunu vermeye zorunlu kılmıştır.

HDP ile Kürt vatandaşların ne inancı uyar nede ahlakı, taharetsiz Zerduşlar; Müslüman, inançlı Kürt vatandaşların temsilcisi de siyasetçisi de olamaz.

Asıl sorun işte burada Kürt vatandaşları bunların karanlık emellerinden kurtaracak, gerçek kimliğini ortaya koyacak, Kürtlerin ayrı bir inançtan olmadığı gibi ayrı bir millet olmadıklarını bir ağaç gövdesinin dalları olduğunu iyi anlatmak gerekir doğru politikalar geliştirmek gerekir. Bin yıllık tarihimiz içerisinde aynı kanı, aynı canı taşıyan etle tırnak olan bir milleti üç çapulcu soysuzun eline bırakılamayacak kadar önemlidir.    

HDP vekili Oya Ersoy diyor ki, “Biz kadınlar artık özgür olduğumuzu öğrendik” diye hangi özgürlükten bahsediyor?

Bu ne olduğu belli olmayan, aslı belli nesli belli olmayan, kimin soyundan olduğu belli olmayan bu tipe sormak lazım hangi özgürleşme:

Özgürlük anlayışınız dağa kandırarak götürdüğünüz genç kızlara sizin başkan sıfatı taktığınız teröristlerin özgürleştirme adıyla tecavüz ettikleri mi?

Kürt, Laz, Çerkez, Yörük, Arnavut, Boşnak; yoktur birbirinden farkı, ahlak timsali inancına bağlı Müslüman Türk kadınının inancına hakaret ederek mi, etle tırnak olan bu milletin tarihine hakaret ederek mi vekillik yapıyorsunuz?

Ne olduğu belli olmayan sizler; ne Kürt vatandaşların temsilcisi, nede gazi meclisin vekili olamaz, emperyalistlerin kuklası, PKK terörünün temsilcisi, inanç yoksunu, ahlak yoksunu, fitne ateşi yakan birer mahluksunuz.

Hangi partiden hangi gruptan ne illet olursanız olun ya o Gazi mecliste durmayın yada bu milletin inancından da, tarihinden de elinizi çekin.

EBELER HAFTASI’NDA ENGELSİZ KIZILAY’DAN ANLAMLI ZİYARET

SAADET PARTİSİ BAYRAMPAŞA’DA STAND ÇALIŞMASI VE ESNAF ZİYARETLERİ

MHP BAYRAMPAŞA MECLİS ÜYELERİNDEN İSTANBUL İL BAŞKANI VOLKAN YILMAZ’A ZİYARET

MÜFTÜLER EMANETLERİ SAHİPLERİNE ULAŞTIRDI

YANİ YAZARIMIZ SİYAMİ BOYLU FİKİR DÜNYASINDA BİZLERLE

EDEP’TEN"ŞEHİTLERİMİZ İÇİN HATİM, SURE VE SALAVAT: VEFA VE DUA BULUŞMASI"

MÜFTÜLERDEN BALKANLAR’DAKİ YETİMLERE ANLAMLI ZİYARET

RUMELİ BALKAN ÇALIŞTAYI TÜRKİYE BOSNA SANCAK DERNEĞİ’NDE YAPILDI

FENERBAHÇE İSTANBUL JET EUROCUP 1 ŞAMPİYONU

RAMS PARK'TA GALATASARAY ŞOVU: ŞAMPİYON GİBİ

ÖĞRENCİLER İÇİN GÜVENLİ YOL: ZABITA OKUL ÖNLERİNDE GÖREVDE

SULTANGAZİ BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ TARİHİNDE BİR İLK!

HASTA NAKİL AMBULANSLARI HASTA VE YAKINLARINA BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLIYOR

BAYRAMPAŞA’DAN DÜNYA BİLİMİNE UZANAN BAŞARI

GEZETEMİZDE YENİ BİR SOLUK "BAYRAMPAŞA İÇİN SORUMLULUK VAKTİ: BEN DE YAZIYORUM!" DEDİ

23 NİSAN ULuSAL EĞEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN.

MOSTAR KÖPRÜSÜ’NDE TEHLİKE ÇANLARI: BAKIMSIZLIK FELAKETE DAVETİYE ÇIKARIYOR!

ABDURRAHMAN DURSUN, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

İBRAHİM AKIN GRUP BAŞKANI GİBİ KONUŞTU: 2025 YILININ 10 AYINA AİT FAALİYETE HİÇ DEĞİNMEDİ

"HASAN MUTLU" GERGİNLİĞİ: "İSİM SİLMEKLE HİZMET UNUTULMAZ!"

İstanbul

01.05.2026

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:56
  • ÖĞLE 13:06
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 20:07
  • YATSI 21:39

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 31 23 3 5 49 74
2.FENERBAHÇE A.Ş. 31 19 2 10 35 67
3.TRABZONSPOR A.Ş. 31 19 4 8 24 65
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 31 16 7 8 18 56
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 31 14 8 9 21 51
6.GÖZTEPE A.Ş. 31 13 6 12 12 51
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 31 11 8 12 -2 45
8.TÜMOSAN KONYASPOR 31 10 11 10 -2 40
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 31 9 12 10 -3 37
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 31 9 12 10 -11 37
11.KOCAELİSPOR 31 9 13 9 -10 36
12.CORENDON ALANYASPOR 31 6 10 15 -1 33
13.KASIMPAŞA A.Ş. 31 7 14 10 -16 31
14.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 31 7 17 7 -14 28
15.İKAS EYÜPSPOR 31 7 17 7 -19 28
16.HESAP.COM ANTALYASPOR 31 7 17 7 -21 28
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 31 5 15 11 -34 26
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 31 5 20 6 -26 21