ZÜLFÜ LİVANELİ VE İSMET TEKİNALP “TAVİLOĞLU KOLEKSİYONU” SERGİSİNİ GEZDİ

ZÜLFÜ LİVANELİ VE İSMET TEKİNALP “TAVİLOĞLU KOLEKSİYONU” SERGİSİNİ GEZDİ

Galeri Eyüpsultan’da bulunan "Taviloğlu Koleksiyonu: Bir Koleksiyoner Hikâyesi" sergisi iş, sanat, edebiyat ve basın camiasının tanınmış isimlerini ağırlamaya devam ediyor.

Koleksiyoner Mustafa Taviloğlu'nun 50 yılı aşkın süredir biriktirdiği eserlerden oluşan sergiyi son olarak gazeteci, yazar, müzisyen Zülfü Livaneli ile TADIM Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Tekinalp ziyaret etti.

Eyüpsultan Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve sanatseverlerin uğrak noktası haline gelen Galeri Eyüpsultan, birbirinden seçkin sergilere ev sahipliği yaparak önemli konukları ağırlıyor. Son olarak gazeteci, yazar, müzisyen Zülfü Livaneli ile TADIM Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Tekinalp Galeri Eyüpsultan’da açılan "Taviloğlu Koleksiyonu: Bir Koleksiyoner Hikâyesi" adlı sergiyi ziyaret etti.

BAŞKAN ÖZMEN LİVANELİ VE TEKİNALP’E EŞLİK ETTİ

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen ve Mustafa Taviloğlu da Livaneli ve Tekinalp ile birlikte sergiyi gezdi.

Ziyaret sırasında Taviloğlu, Livaneli ve Tekinalp’e sergide yer alan eserlerin hikâyelerini anlattı, eserlerle ilgili bilgi verdi.

Ziyaret sonunda ise Başkan Özmen, Taviloğlu, Livaneli ve Tekinalp günün anısına Galeri Eyüpsultan’ın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.