Tarih: 02.07.2018 18:27

ZAHİT GÜRDAL KALABALIK BİR KATILIMLA UĞURLANDI

Facebook Twitter Linked-in

CHP Eski Bayrampaşa İlçe Başkanı ve Bosna Sancak Derneği Kurucu Başkanı Zahit Gürdal önceki gün vefat etmişti. Bayrampaşa Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Bosna Sancak Derneğinde yapılan tören sonrası Kırklareli Demir Köyde toprağa verildi.

2011-2015 yılları arasında Bayrampaşa CHP İlçe Başkanlığı görevini yapan Zahit Gürdal için Bayrampaşa Merkez Camii´nde cenaze töreninde taziyeleri Zahit Gürdal´ın eşi Gülbahar, kızları Sonat ve Işıl Gürdal ile ağabeyi Bahtiyar Gürdal, yeğeni Özgür Gürdal´ın da aralarında olduğu aile üyeleri kabul

Cenaze namazına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Sekreteri Akif Hamza Çebi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Belediye Meclisi Başkanı Rasim Bilgehan, Belediye Meclisi CHP Grup Başkanı Yusuf Akgül, Grup Sözcüsü Adülfettah Dindar,  AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Remzi Albayrak, Eski Başkanı Hasan Mutlu, Bosna Sancak Dernek Başkanı Muhammet sancaktar, İyi Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Raif Güler, çok sayıda milletvekili, Bayrampaşa belediyesi, meclis üyeleri, stk temsilcisi, işadamı ve yakınları katıldı. 

Bayrampaşa Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Bayrampaşa Yıldırım mahallesinde bulunan Bosna Sancak Derneği binası önünde de bir tören düzenlenerek helallık alındı. Törende konuşan Bosna Sancak Derneği başkanı Muhammet Sancaktar, Zahit Gürdal´ın derneğin kurluşunda, kurucu başkan olarak verdiği katkıyı anlatarak Bosna Sancak Camiasına büyük katkı yaptığını söyledi. Kendisini her zaman anacaklarını da sözlerine ekledi. Bosna Sancak derneği binasına da "Seni Unutmayacağız başkan" yazılı pankart asıldı. Zahit Gürdal´ın cenazesi daha sonra doğum yeri olan Kırklareli demir Köye götürülerek toprağa verildi.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —