Tarih: 13.07.2024 11:17

YOLUN AÇIK, HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN, VEDA DEĞİL YENİ BAŞLANGIÇLAR OLSUN.

Facebook Twitter Linked-in

Bazı şeyler tarif edilmez. Esen yelin yeryüzüne faydaları, durgun deryaların tatlı dalgalarının denize verdiği faydalar gibi bazı şeyler tarif edilmez anlatılamaz. Sessiz görüntüsünden tatlı tebessümüyle Bayrampaşalıların gönlünde taht kuran, iyi bir devlet adamı, iyi görev adamı, iyi bir insan örneği olarak tanıyacağımız Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa’daki beş yıllık süresini tamamladı. 

Geçtiğimiz hafta Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Kocaeli Başiskele kaymakamlığına atandı. Yeni görev yerine atanmasıyla birlikte Bayrampaşa’dan da ayrılık günleri yaklaştı. 

Dr. Soner Şenel, yakın mesai arkadaşları kurum müdürleri ve muhtarlarla bir yemekte biraraya geldi. Yemeğe Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, Önceki Dönem Belediye Başkanı Atila Aydıner, Muhtarlar, önceki dönem muhtarlar, kurum müdürleri Bayrampaşa yerel basını katıldı. 

Katılımcıların iyi dileklerine karşı Dr. Soner Şenel, teşekkür etti. Dönem içinde gerek Pandemi gerekse deprem gibi önemli olayların üstesinden birlikte çalışarak geldiklerini söyledi.

 

Bayrampaşa Gündem Gazetesi ailesi ve Mehmet ceylan olarak ne zaman kapınız çalsak tebessüm eden yüzünüzle karşıladınız, ne zaman telefon etsek karşılık bulduk. Bize gösterdiğiniz teveccüh ve Bayrampaşa’ya kattığınız hizmetler için en içten teşekkür eder, saygılar sunarız.

Yolunuz açık, sağlığınız daim, her şey gönlünüzce olsun. Veda değil hep yeni başlangıçlar olsun.

Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ailesi Adına 

Mehmet Ceylan      




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —