YILIN EN İYİ PROJESİ ÖDÜLÜ BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ´NİN

YILIN EN İYİ PROJESİ ÖDÜLÜ BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ´NİN

Tek Rumeli TV´nin düzenlediği ?Rumeli´nin Enleri 2017? ödül töreninde yılın en iyi projesi ödülü Bayrampaşa Belediyesinin

Bayrampaşa Belediyesi´nin Balkanlar´da Ramazan Kardeşlik Sınır Tanımaz projesi, Tek Rumeli TV´nin düzenlediği ?Rumeli´nin Enleri 2017? ödül töreninde yılın en iyi projesi seçildi. Ödülü alan Başkan Atila Aydıner, ?Balkanlar´da Ramazan projemizi yılın en iyi projesi seçerek bizleri onurlandıran Rumeli Balkan derneklerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum? dedi.

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli´nin Enleri 2017" kapsamında 19 kategoride "yılın eni" seçilenler ödüllerini aldı.  Cemal Reşit Rey Konser Salonu´nda gerçekleştirilen ödül töreninde Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner´in öncülüğünde hayata geçirilen Balkanlar´da Ramazan Kardeşlik Sınır Tanımaz projesi, 240 Rumeli Balkan Derneğince yılın en iyi projesi seçildi. Ödülü alan Başkan Atila Aydıner, ?Balkanlar´da Ramazan projemizi yılın en iyi projesi seçerek bizleri onurlandıran Rumeli Balkan derneklerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler bu proje ile yıllardır Bayrampaşa ve Balkanlar arasında gönül köprüleri inşa ediyoruz. Uzakları yakın eden, elleri ve gönülleri birleştiren bu güzel projemizi inşallah bu yıl da uygulayacağız? şeklinde konuştu.