YEŞİLAY BAYRAMPAŞA FARKINDALIK SINIFI AÇTI

YEŞİLAY BAYRAMPAŞA FARKINDALIK SINIFI AÇTI

Yeşilay Bayrampaşa Şubesi Bayrampaşa İlköğretim Okulunda farkındalık olması için Yeşilay sınıfını açtı.

Geçtiğimiz günlerde Yeşilay Bayrampaşa Şube Başkanlığına atanan Hüseyin Sevencan yönetim kadrosunu tamamlayarak faaliyetlere başladı. Bazı noktalarda kurduğı stadnlar sonrası farkındalık olması için Bayrampaşa ilköğretim okulunda Yeşilay sınıfını açtı. İlk okullar için sınıfın açılışına

Bayrampaşa Kaymakamı Dr Soner Şenel, Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Samur, Belediye başkan yardımcımız Can Gökhan Balekoğlu, Ahmet Tüfekçi, Naser Şimşek,  Belediye Meclis Üyeleri Münir Dinler, Hamza Karamustafa, Yıldırım Mahallesi Muhtarı Adnan Licina, Okul müdürü Şahin Kılıç ve Yeşilay gönüllüleri katıldı.

 Kurdelenin kesilmesiyle başlayan açılış protokolün öğrencilerle oynamasıyla devam etti. Öğrencilere Yeşilay’ın önemi anlatılmaya çalışıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yeşilay Bayrampaşa Şube Başkanı Hüseyin Sevencan, Yeşilay’ın ne olduğunu anlatabilmek için benzeri farkındalık etkinlikleri yapacaklarının bu okulda açılan sınıfın bir başlangıç olduğunu dile getirdi. “Gençlik geleceğimiz için önemli” diyen Sevencan; “Hem gençlerimiz hem de aileler ciddi sıkıntılar yaşıyor. Bağımlılık tüm dünyada olduğu gibi toplumumuzun da bir gerçeği olduğunu biliyoruz. Biz ne kadar vatandaşımıza, gençlerimize, ailelere dokunabilirsek faydalı olacağı inancındayız. Bu konuda tüm vatandaşların, Bayrampaşa’da olduğumuz için de Bayrampaşa’lıların duyarlı olup Yeşilay2a yardımcı olmalar faydalı olacaktır” dedi.