Tarih: 13.02.2018 19:58

YEREL BULUŞMALARDA DERNEKLER BİR ARADA

Facebook Twitter Linked-in

Bayrampaşa Belediyesi´nin bir süredir devam ettirdiği yerel güçler buluşmasında bu haftanın konukları Bayrampaşa´da bulunan dernekler oldu. Bayrampaşa´da bulunan yöresel dernekler ve kültürel Derneklerin başkanı ve yönetimlerini bir araya getiren Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner çalışmaları hakkında bilgi verdi. AK Parti Bayrampaşa İlçe başkanı Kemal Oğuz Kıdıl´ın da katıldığı toplantıda belediyenin yapmış olduğu projeler anlatıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl ülkemizin büyük bir mücadele içinde olduğunu, buna rağmen ülkemiz çok ileriye gittigini ifade etti. Afrin hareketinin önemine de vurgu yapan Kıdıl, "Bu haraketin selameti için söylemlerimize dikkat etmeliyiz. Birlik ve beraberlik içinde olup dua etmemiz gerekir. Bu durumda bizim vereceğimiz mutlu fotoğraf orada mücadele eden Mehmetciğimize moral olacaktır. Her zaman görüşümüz ne olursa olsun bir olup dik durmamız gerekir" dedi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ise Zulmu alkışlayamam şiiriyle başladığı konuşmasın da ABD taşoralarıyla birlikte terör örgütlerine destek vererek ülkemize saldırdığını söyledi. Aydıner, "Taksimde, 17 Aralık´ta yapamadıklarını 15 Temmuzda yapmaya kalktılar ama başaramadılar. Canını hiçe sayarak tankın önüne yatan bu millet oldukça ezanlarımız susmaz, bayraklar inmez. Biz bunu tarihte çok kez  yaptık bu günde yapabilecek gucteyiz" diyerek ülke güvenliğimiz ve mazlumun yanında olmaya devam edeceğimizi sözlerine ekledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —