YENİDEN REFAH 6 KASIM'DA KONGRE YAPIYOR

YENİDEN REFAH 6 KASIM

Yeniden Refah Partisi Bayrampaşa ilçe teşkilatı 6 Kasım 2021 cumartesi günü ilçe kongresini yapacak.

Kongre öncesi basınla bir araya gelen ilçe yönetimi çalışmaları hakkında bilgiler verdi fikir alışverişinde bulundu. Basın toplantısına İlçe Başkanı İsa Çetin, İstanbul Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nuri Özata, Bayrampaşa sorumlusu İl Başkan Yardımcısı Şükrü Gözen ve ilçe yönetim kurlu üyeleri katıldı.

6 Kasım 2021 Cumartesi günü Bayrampaşa Mehmet Akif Ersoy Kültür merkezinde yapılacak kongre ile yönetim kurlunu daha aktif hale getireceklerini belirten İlçe Başkanı İsa Çetin, “Ahmet Aksu Başkanın il yönetimine gitmesiyle 10 ay önce tarafımıza tevdi edilen ilçe başkanlığını bu güne kadar kusursuz bir şekilde yapmaya çalıştık. İlçe kongresini yaparak teşkilatımızı daha güçlendirip Bayrampaşa’nın sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz. Bayrampaşalıların büyük teveccühü var.” dedi.

İl Başkan Yardımcısı Nuri Özata ise biz diğer partilerden farklı Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamızın gösterdiği çizgide birleştirici, toplayıcı bütünleştirici bir politikalarının olduğunu, vatandaşlardan büyük teveccüh olduğunu belirtti.  İl Başkan Yardımcısı Şükrü Gözen de konuşmasında Bayrampaşa’yı yakından takip ettiklerini ilçe yönetimine her daim destek vereceklerini ifade etti.



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?


Anahtar Kelimeler: YENİDEN REFAH KASIM' KONGRE YAPIYOR