YENİ BİR FOLKLOR DERNEĞİ

YENİ BİR FOLKLOR DERNEĞİ

Balkan Türkleri Halk Dansları Topluluğu geçtiğimiz günlerde düzenlediği açılış töreninde katılımcıların hem gözlerine hem kulaklarına hitap etti.

Balkan Türkleri Halk Dansları Topluluğunun açılış gecesinde Mecit Şenol , Ferhat Bayraktar ve Grup Albana katılımcılara müzik ziyafeti verdi.

Konuklar bu açılışta Rumeli ve Balkan oyunlarına eşlik ederek renkli , eğelenceli ve unutulmaz bir gece yaşadılar.
 
Balkan Türkleri Halk Dansları Topluluğu´nun açılış gecesine RUBAFED Gençlik Kolları Başkanı Sn. Gökhan Aksoy. Esenler Rumeliler Sosyal Yardımlaşma Derneği´nden Sn. Kenan Kurtukuş , Kadir Kurtuluş. Pirlepeliler Kültür Ve Dayanışma Derneği´nden Sn. Süleyman Bilge , Ercan Deniz , İbrahim Çalışkan. Kosova Prizenliler Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sn.Gülen Türker. Sultanmurat Halk Oyunları GSK. Derneği´nden Sn.Ülber İlker Bushi. Bosna Sancak Kültür Ve Yardımlaşma Derneği´nden Sn.Hilmi Erdem. Gostivarlılar Kültür Ve Dayanışma Derneği´nden Sn.İlker Türkoğlu. Sevilen sunucu Sn.Jusuf Emin. İstanbul Halk Dansları Topluluğu´ndan Sn. Fehim Pala, Hasan Sakarya , Sibel Sakarya. Sn. Vedat Şengül , Sn. Kemal Binbirkaya , Sn. Resul Çalışkan , Sn. İzzet Türk , Sn. Sedat Şentürk , Sn. Selahattin Doğan , Sn. Kazım Doğan , Sn. Kenan Şengül katıldı.
 
Açılış kurdelesini Kosova Prizenliler Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sn. Gülen Türker ve Pirlepeliler Kültür Ve Dayanışma Derneği´nden  Sn. Süleyman Bilge , Ercan Deniz , İbrahim Çalışkan kesmeden önce Balkan Türkleri Halk Dansları Topluluğu Başkanı Ertan Taşkın " Bizim en büyük gayemiz gençleri bu topluluğa dahil edip kültürümüzü gelenek ve göreneklerimizi yaşatmaktır. Bizleri bu güzel gecede yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Daha nice güzel etkinliklerde beraber olmak dileğiyle" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: YENİ FOLKLOR DERNEĞİ