Tarih: 08.10.2019 11:54

YAYA GEÇİDİ NÖBETİ

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Atila Aydıner, ?Öncelik hayatın, öncelik yayanın? uygulaması kapsamında öğrenciler ile birlikte ?yaya geçidi nöbeti´ tuttu. Öğrenciler ile yaya geçidinden geçen ve sürücülere uyarılarda bulunan Aydıner, ?Trafik kuralları hepimizin uyması gereken temel kurallardır. Sürücülerin özellikle okul önlerinde daha duyarlı olması gerekiyor.? dedi.

İçişleri Bakanlığı tarafından ?Öncelik hayatın, öncelik yayanın? sloganı ile yaya öncelikli trafik yılı ilan edilen 2019 yılı içerisinde, farkındalık oluşturma etkinlikleri kapsamında ülke genelinde eş zamanlı olarak ´yaya geçidi nöbetleri´ tutuluyor. Bu kapsamda Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de Uluğbey İlköğretim Okulu öğrencileri ile birlikte Esenler Caddesi´nde ?yaya geçidi nöbeti´ tuttu. Öğrenciler ve ilçe protokolü ile yaya geçidinden geçen ve sürücülere broşür dağıtarak uyarılarda bulunan Başkan Aydıner, ?Trafik kuralları hepimizin uyması gereken temel kurallardır. Sürücülerin özellikle okul önlerinde daha duyarlı olması gerekiyor.? dedi.

Etkinliğe Başkan Aydıner´in yanı sıra Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin, Bayrampaşa Müftüsü Yılmaz Küçük, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler, hazırladıkları uyarı dolu dövizlerle dikkat çekti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —