YARIN CUMHURİYETİ İLAN EDECEĞİZ!

YARIN CUMHURİYETİ İLAN EDECEĞİZ!

Cumhuriyetin kuruluşunun 96. yılı tüm yurtta olduğu gibi Bayrampaşa´da da coşkuyla kutlanıyor.

Cumhuriyet kutlamalarının ilk töreni çelenk koyarak başlandı. Her yıl olduğu gibi 28 Ekim saat 13:00´de Atatürk anıtına çelenk koyulması ve istiklal marşının okunmasıyla kutlama törenleri başladı. Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şener, Garnizon Komutanı Çoşkun Çelik ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner Atatürk anıtına kurum çelenklerini koydu. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla tören sona erdi.

CHP ve İYİ Parti tören sonrası daha protokol dağılmadan çelenk koydu. Kaymakam Soner Şener protokol dağılmadan konulan çelenklere tepki gösterdi. Kanunlara uyulmasını protokol dağıldıktan sonra konulmasını istedi.

Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulaziz Yeniyor, İlçe Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin, İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, birim müdürleri, Bayrampaşa muhtarlarından Altıntepsi Mahalle Muhtarı Selahattin Beyler, ismetpaşa Mahalle Muhtarı Semih Çelebi, Yıldırım Mahalle Muhtarı Adnan Liçina,  Siyasi parti ilçe yönetim kurlu üyeleri, Sınav Koleji Sahibi Hasan Mutlu, 27. Dönem Milletvekili Adayı Mersin Balkan ve vatandaşlar katıldı.

Törenler 29 Ekim sabah 10:30´da kaymakamlıkta kabul töreni, Saat 11:00´de İBB Tuna Spor Kompleksinde gösterilerle devam edecek.



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?