VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ!.... SOSYAL TESİSLER, CAFELER ÇOK PAHALI

VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ!.... SOSYAL TESİSLER, CAFELER ÇOK PAHALI

Vatandaşlar, sosyal tesislerde ve cafelerdeki fiyatlardan şikayetçi. “Yiyecek içecek çok pahalı sosyal tesiste bir çay 5 lira olur mu?” diyor.

Bayrampaşa’da özellikle Şehir parkı (Parkada) da ve belediyenin işletmesi olan Fatih parkı, İsmetpaşa parkı gibi cafelerde yiyecek içeceğin pahalı olmasından vatandaşlar şikayetçi.

Kahvelerde çay 3 lira iken Sosyal tesislerde bir çay 5 Lira, şehir Parkında 8 ile 10 liradan satılıyor. Diğer yiyecekler ve içecekler de cep yakıyor.

Gazetemizin istihbarat servisine yoğun bir şekilde vatandaşlardan şikayet geliyor. Hava almak için çıkılan parklarda içilen çaylar bile cep yakıyor deniliyor.

Vatandaşlar; “Sosyal tesisler belediyelerin hizmet alanıdır, kar amacı gütmez diğer cafelerle aynı uygulamayı yapamazlar. Yoksa hizmet olmaz” diyorlar.

Oto park alanından cafelere kadar mecliste çok kez tartışmalara konu olan Bayrampaşa şehir Parkı (Park Ada) işletmeye verilmemiş olsa belediye daha uygun kiralarla vermiş olsa, kiracılara da ucuz hizmet şartı koşmuş olsaydı vatandaşa hizmet olurdu. Geçtiğimiz yılda oto parkta keyfi fiyat uygulaması yapılmış, CHP Meclis Üyesi Atila Özen’in önergesi sonrası düzeltilmişti.  



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?