UYGAD “BU VAHİM DURUMU UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAĞIZ!”

UYGAD “BU VAHİM DURUMU UNUTMAYACAĞIZ   VE UNUTTURMAYACAĞIZ!”

UYGAD İHA muhabirine saldırıyı yaptığı açıklama ile kınadı, “Bugün Dilovası’nda, gazeteci arkadaşımıza karşı yapılan saldırının üzüntüsünü yaşıyoruz” denildi.

Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Derneği (UYGAD) İHA muhabirine saldırıyı yaptığı açıklama ile kınadı, “Bugün Dilovası’nda, gazeteci arkadaşımıza karşı yapılan saldırının üzüntüsünü yaşıyoruz” denildi.

“Toplumsal ve bireysel şiddetin önlenmesinin en çok konuşulduğu bu günlerde,toplumu aydınlatmak için görev yapan gazeteciye saldırısını not ettiğimizi önemle yazıyoruz” diyerek açıklam şöyle devam etti.

İhlas Haber Ajansı muhabiri arkadaşımız Mustafa Uslu’nun, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın kaçak yapılarının bulunduğu çiftliğinde, yıkım çalışmalarını takibi sırasında, Türkkan'ın şoförünün aralarında olduğu, 4 kişi tarafından, feci şekilde darp edilmesini,nefretle ve şiddetle kınıyoruz. Bu alçakça, kalleşçe ve sinsice yapılan saldırıyı, UYGAD olarak asla unutmayacağız,unutturmayacağız ve konunun takipçisi olacağız.

Özellikle kadına ve canlılara şiddetin acılarını yaşayan ülkemizde,basın emekçisi arkadaşımız Mustafa Uslu’ya, sadece görevini yaptığı için yapılan saldırıyı,değerli halkımızın takdirine sunuyoruz.”