TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONUYLA AYNI İDEAL YOLUNDA YÜRÜYORUZ

TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONUYLA AYNI İDEAL YOLUNDA YÜRÜYORUZ

Bayrampaşa Belediye Meclisi Eylül ayı oturumunda gündem dışı söz alan Ceyhun Çalışkan, Sultan Muhammed Alparslan'dan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, şehit ve gazilerimizi andı.

Meclisin genç üyelerinden Ceyhun Çalışkan, “Bildiğiniz üzere tarihimize adını zaferler ayı olarak yazdıran Malazgirt'ten Belgrat'a, Mohaç'tan Kıbrıs'a, Dumlupınar'dan İzmir'e kadar uzanan nice başarılarla dolu Ağustos ayını geride bırakmış bulunuyoruz. Sultan Muhammed Alparslan'dan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, Cumhuriyetin kuruluşundan bugüne vatanımız uğruna bir gül bahçesine girercesine toprağa düşen aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyorum.” Diyerek şehit ve gazilerimize minnet duygularını dile getirdi.

Ceyhun Çalışkan konuşmasında Türkiye Yüzyılı vizyonuyla aynı ideal yolunda yürüyüşüne devam ettiğini belirterek şöyle konuştu. “Bu milletin yiğit evlatları yeni devletler kurmak için bin yıl önce Anadolu kapılarını sonuna kadar açarken hangi ülkünün peşindeyse, 3 kıta 7 iklime hükmeden devletini yıkmak için dört bir yandan üzerine saldıranlara karşı hangi hissiyatla karşı koyduysa, Cumhuriyetini kurarken tarihinden ve kültüründen aldığı mirası hangi yeni zirvelere taşımanın hayalini kurduysa, hamdolsun bugün de Türkiye Yüzyılı vizyonuyla aynı ideal yolunda yürüyüşüne devam etmektedir.

Dün, 2023 demiştik Allah'a şükür mahcup olmadık. Eğitimiyle, sağlığıyla, güvenliğiyle, adaletiyle, ulaşımıyla, enerjisiyle, sanayisiyle, ticaretiyle, tarımıyla, sporuyla, sosyal destekleriyle Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir altyapı kurduk. Bugün Türkiye Yüzyılı diyoruz, inşallah yine mahcup olmayacağız. Bölgesindeki tüm krizlerin çözüm adresi, mazlumların umudu, güvenliği ve refahı konusundaki tüm tehdit ve baskılara rağmen bağımsız duruşu ve her geçen gün artan ivmesiyle yükselişini sürdüren, sahip olduğu siyasi ve askeri gücünü dostlarıyla paylaşan Türkiye'nin yükselişi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde devam edecektir.

Yine bugün, 4 yılı aşkın süredir hizmet alamayan, işleyen sistemlerin durma noktasına geldiği aziz şehrimiz İstanbul'u CHP yönetiminden, görünen ve gizlenmeye çalışılan ortaklarından, Yeniden İstanbul diyerek Cumhur İttifakı paydaşlarımızla özlenen hizmet ve eser siyaseti ile buluşturmak için durmaksızın çalışıyor ve gayret ediyoruz.

Hep birlikte tarihe şahitlik edeceğiz ki 31 Mart 2024'te özlenen AK Belediyecilik başta İstanbul Büyükşehir Belediyesi olmak üzere İstanbul'u topyekün kuşatacaktır.”