TÜRK SİYASETİNİN ÇINARI “DEMOKRAT PARTİ” BAYRAMPAŞA’DA TEŞKİLATLANIYOR

TÜRK SİYASETİNİN ÇINARI “DEMOKRAT PARTİ” BAYRAMPAŞA’DA TEŞKİLATLANIYOR

Demokrat Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığa atanan Mehmet Nuri Özdemir, İl Sekreteri Av. Alp Kaan Çetin, İş insanı Bayram Demir gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Türkiye’nin köklü partilerinden olan Demokrat Parti çalışmalarına hız verdi. Bayrampaşa’da teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Demokrat Parti İl Başkanlığı, Bayrampaşa ilçe teşkilatını kurması için Mehmet Nuri Özdemir’i atadı. Teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgi vermek ve fikir alışverişinde bulunmak için Gazetemizin Sahibi ve Yayın Yönetmeni Mehmet Ceylan’a ziyarette bulundu.

Sohbet havasında geçen ziyarette partinin teşkilatlanma süreci ve Bayrampaşa’nın sorunları hakkında konuşuldu.

Türk siyaseti müşterek bir irade ortaya koyarak merkezde bir bütünleşme istediğini belirten Demokrat Parti İl Sekreteri Av. Alp Kaan Çetin, “Toplum Kutuplaşma istemiyor.  Kutuplaşma siyasetini ve siyasetçilerini millet tasfiye ediyor. Kibir ve küçümsemeye tevessül eden siyasi partilere milletimizin artık teveccüh göstermediğini ortaya koymuştur. Bunu 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin sonuçları göstermiştir. Biz Demokrat Parti olarak, Türkiye'de siyasetin merkezi olmaya güçlenerek devam edeceğiz. Tüm il ve ilçelerde yaptığımız bu çalışmalarımız Bayrampaşa’da güçlenerek devam edecek. Bayrampaşa İlçe Başkanlığına atanan Mehmet Nuri Özdemir başkanımız ve yönetimine, Bayrampaşa özelinde yapacağı çalışmalarda başarılar diliyorum. Bayrampaşa’yı ilgilendiren tüm meselelerde Demokrat Parti olarak görüşümüzü dile getireceğiz. Türkiye’de artık Demokrat Parti gerçeği ve etkisi vardır. Genel Başkanımız Gültekin Uysal önderliğinde Demokrat Parti olarak, kararlı ve inançlı bir şekilde yolumuza yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Bayrampaşa İlçe Başkanlığına atanan Mehmet Nuri Özdemir,  Kendisine bu ilçe başkanlık görevini layık gören il yönetimine teşekkür ederek, “Göreve atandıktan sonra yönetim kurulunu oluşturduk. İl yönetimimizin belirleyeceği bir takvimde kongremizi yapacağız. Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımız hepsi de temiz, dürüst özellikte kişiler. Yönetimimizde avukat, mühendis, tekstilci ve esnaf arkadaşlarımız var. Dolayısıyla toplumumuzun tam içinde olan kişilerden bir yönetim kurulu oluşturduk. Bizler dürüst insanlarız. İçimiz de dışımız da bir. Toplumun beklentilerine ve hissiyatlarına tercüman olacağız” dedi. Zaman içinde Bayrampaşa’nın önemli konularını dile getireceklerini, doğrunun yanında yanlışın karşısında olup çözüm önerilerini sunacaklarını söyledi.

Gazetemizin Sahibi ve Yayın Yönetmeni Mehmet Ceylan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi. Demokrat Parti gibi bir tarihi değerin Bayrampaşa siyasetinde olması önemli bir boşluğu dolduracağının altını çizdi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ve Mehmet Ceylan’ın kendi yazdığı kitapları hediye etmesiyle son buldu.