TERÖRİSTLERE, TACİRLERE VE ÇETELERE GÖZ AÇTIRILMIYOR İSTANBUL’DA ZEHİR TACİRİ OPERASYONU

TERÖRİSTLERE, TACİRLERE VE ÇETELERE GÖZ AÇTIRILMIYOR İSTANBUL’DA ZEHİR TACİRİ OPERASYONU

İstanbul’un 25 ilçesinde zehir tacirlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda şüpheli 104 şahıs yakalandı.

Bir taraftan Irak sınırımda hain terör örgütlerine karşı operasyonlar sürerken, İçişleri bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada gece yarısı İstanbul’un 25 İlçesinde uyuşturucu tacirlerine karşı yapılan operasyonlarda 104 şüpheli gözaltına alındı, 3,5 kg bonzai Çeşitli miktarlarda, metamfetamin, esrar, skunk, uyuşturucu hap, silah ve para ele geçirildi.

Ali Yerlikaya, “ Aziz Milletimizin bilmesini isterim ki bu uyuşturucu tacirlerinin geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz. Terörle, uyuşturucuyla,

organize suç çeteleriyle, düzensiz göçle mücadelemiz amansızca devam edecek,  İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Kadıköy, Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa, Şişli, Sarıyer, Beyoğlu, Esenyurt, Ataşehir ve Ümraniye ilçeleri başta olmak üzere 25 ilçede hedeflenen 104 şahsa yönelik operasyon düzenlendi. Bu operasyonlarda; 3,5 kg bonzai Çeşitli miktarlarda,metamfetamin, esrar, skunk, uyuşturucu hap, silah ve para ele geçirildi. 104 şahsın tamamı yakalandı. Operasyonları düzenleyen kahraman polislerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Ali Yerlikaya teröre, uyuşturucuya ve çetelere karşı operasyonların süreceğinin kararlılığını gösterdi.