Tarih: 03.03.2022 14:09

SULTANGAZİ'DE BAHÇE KAPISI HIRSIZLARI.

Facebook Twitter Linked-in

Kimi iki binanın bahçe kapıları, kimileri park halindeki kamyonetin akülerini, kimi market önündeki ürünü, kimi ise otomobildeki cep telefonunu çaldı.

 Kapı hırsızlığı, dün saat 12.30 sıralarında İsmetpaşa mahallesi'i'nde meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi, iki binanın bahçe kapısını çaldı. Bina sakinleri bahçe kapılarının yerinde olmadığını görünce büyük şok yaşadı. Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen bina sakinleri, gündüz saatlerinde bahçe kapılarının bir kişi tarafından çalındığını gördü. Bina sakinlerinden Mehmet Kadir  Aslan, "Gündüz saatlerinde bahçe kapılarını alıp götürüyor. Görüntüleri kameradan izlediğimde çok üzüldüm. Bu tür olaylar çok fazlalaştı" dedi.

Öte yandan, kısa bir süre sonra, 3 kişinin devriye atan Çarşı ve Mahalle bekçileri tarafından fark edildiği, ellerindeki aküleri yere atarak, kayıplara karıştıkları öğrenildi.

ARAÇTA BIRAKILAN CEP TELEFONUNU ÇALDI

İsmetpaşa Mahallesi'nde yaşanan cep telefonu hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı. Sokaktan geçen bir kişi, sahibinin kısa süreliğine yanından ayrıldığı aracın içindeki cep telefonunu fark etti. Ön koltukta bırakılan cep telefonunu gözüne kestirdi. Şüpheli, kapıyı açarak cep telefonunu alıp, kayıplara karıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —