Tarih: 16.09.2024 11:15

SULTANGAZİ BELEDİYESİNDEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

Facebook Twitter Linked-in

 4-12 yaş aralığındaki 1200 çocuğun sünnetini gerçekleştiren Sultangazi Belediyesi, toplu sünnet şölenine ev sahipliği yaptı. Tüm çocukların sünnet kıyafetleri; pantolon, gömlek, asa, pelerin, ayakkabı, maşallah yazısı ücretsiz olarak verildi. Sultangazi Belediyesi Etkinlik Alanı’ndaki şölende çocuklar gönüllerince eğlendi. Sultangazi Belediyesi Etkinlik Alanı’nda düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni’ne Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Siyasi Parti temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, “Geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şölenimizle bu yıl da sizlerle beraberiz. Çocuklarımızın doyasıya eğlenmesi için güzel bir program gerçekleştirdik. Komşularımız mutlu olsun diye gönül belediyeciliği esasıyla ilçemizde güzel işler yapıyoruz. Doğumdan üniversiteye kadar gençlerimizi yalnız bırakmıyor, onlara destek oluyoruz. Gençlerimizin donanımlı birer birey olarak yetişmesi, kendi şehrinde istediği faaliyete erişebilmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sizlerin de desteğiyle ilçemizde böyle güzel programlar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Palyaçoların yüz boyama etkinliği, çocukların oldukça ilgisini çekti. Sevdikleri karakterleri yüzlerine çizdiren çocuklar, eğlenceli anlar yaşadı. Çocuk mehteran takımı izleyicilerin beğenisini kazanırken, tahta bacak gösterisi ile bubble şovda büyük alkış aldı. Müzik eşliğinde animatörler çocukları eğlendirirken, minikler de yerinde duramadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —