SULTANGAZİ BELEDİYESİ'NDEN ENGELLİ BİREY VE AİLELERİ İÇİN EĞLENCELİ PİKNİK

SULTANGAZİ BELEDİYESİ

Sultangazi Belediyesi Engelliler Haftası kapsamında Sultangazi Belediyesi Şehir Ormanı’nda engelli birey ve ailelerin katılacağı eğlenceli bir piknik düzenledi.

Editör: Cihan Serdar AKTAŞ

Sultangazi Belediyesi, Engelliler Haftası kapsamında anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Sultangazi Şehir Ormanı’nda engelli bireyler ve aileleri için piknik düzenlendi. Sultangazi Şehir Ormanı’nda düzenlenen programa Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’un eşi Tuba Dursun, Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen ile özel bireyler ve aileleri katıldı.

Atlara Yoğun İlgi

Şehir Ormanı’nda yer alan at çiftliği, özel çocukların ilgi odağı oldu. Atlarla yakından ilgilenen çocukların keyfine diyecek yoktu. Etkinlik alanında düzenlenen şişe devirmece, çuval yarışı etkinlikleriyle eğlenen özel misafirlere pamuk şeker ve mısır da ikram edildi.

“Çocuklarınıza özenle bakıyoruz”

Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen; “Özel çocuğu olan anne babalar, özveriniz için sizleri tebrik ediyoruz. Bizler de sizlere bu konuda destek olmaya çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Abdurrahman Dursun, sizlere ilçemize büyük bir engelliler merkezinin kazandırılması için söz vermişti. Sözümüzü tuttuk, ilçemize Sezai Karakoç Gençlik, Spor ve Engelliler Merkezimizi kazandırdık. Esentepe Mahallesi’nde hayata geçirdiğimiz merkez bünyesinde engelli bireylere yönelik birbirinden güzel atölye etkinlikleri düzenliyoruz. Engelliler merkezimizde gün içerisinde çocukları biz ağırlıyoruz, engelli çocuğu olan ebeveynlerin kendilerine özel zaman ayırmalarına imkan sağlıyoruz. Bir anne evladına nasıl özenle bakıyorsa, biz de sizin evlatlarınıza aynı özenle bakıyoruz. Sevginin üstesinden gelemeyeceği hiçbir zorluk yoktur” diye konuştu.

Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’un eşi Tuba Dursun, çocuklarla yakından ilgilendi. Program, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.