Tarih: 05.09.2024 14:11

SULTANGAZİ BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DEV DESTEK

Facebook Twitter Linked-in

Sultangazi Belediyesi  ilçedeki birinci sınıfa başlayan öğrencilere çanta ve kırtasiye seti hediye edildi.  Sultangazi İlkokulu’nda oryantasyon eğitiminde olan öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, miniklere hediyelerini takdim etti. Miniklerle yakından ilgilenen Başkan Dursun, onlarla bol bol sohbet etti. Belediye olarak eğitimin olmazsa olmazları olduğunu belirten Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun;

“Kırtasiye ve çanta dağıtımımız; ailelerimize maddi destek olmaktan çok eğitime verdiğimiz değerin bir göstergesidir. Tabi ki ailelerimizin yükünü bir nebze de olsa alabiliyorsak ne mutlu bize… Sultangazi’de eğitimin çok daha güzel yerlere gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımız donanımlı hale gelsin, güzel bir hayatları olsun diye eğitim alanındaki faaliyetlerimize ağırlık veriyoruz. 42-68 aylık çocuklarımız için 2 Ana Kucağımızda hizmet veriyoruz. 5-8 yaş aralığındaki çocuklarımızı Kaşif  sanat ve bilimle buluşturuyoruz. SEDA’da ise deneyimli kadromuzla çocuklarımızı lise ve üniversite sınavlarına en iyi şekilde hazırlıyoruz. Yeter ki çocuklarımız iyi bir eğitim alsın. Bizler burada, onların daima yanındayız” diye konuştu.

15 bin öğrenciye içerisinde beslenme çantası, abaküs, kalemtraş, silgi, 12’li kuru boya kalemi, güzel yazı defteri, çizgili defter, kareli defter, resim defteri, kırmızı kalem, kurşun kalem, cetvel ve kalemlik bulunan eğitim setleri dağıtıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —