https://www.atakansigorta.com/

SULTANGAZİ BELEDİYESİ, TRADE’F 2023 FUARI’NDA

Sultangazi Belediyesi ve ‘Işık Sultangazi’den Yükselir’ sloganıyla ilçenin iş potansiyelini artırmak ve işadamlarına destek olmak amacıyla Türkiye – Ortadoğu ve Afrika Ülkeleri Karma Ticaret Fuarı’nda (TRADE’F 2023) yerini aldı.

TARİH: 4.09.2023 11:01
Son Güncelleme: 4.09.2023 11:01

Sultangazi Belediyesi, ilçe sanayisinin daha iyi temsil edilmesini sağlamak ve iş potansiyelini artırmak amacıyla ulusal ve uluslararası fuarlarda boy gösteriyor. Sultangazi’nin sanayi, iş ve ticaret hacmini artırmanın yanı sıra işadamlarına destek olmayı hedefleyen Sultangazi Belediyesi, TRADE’F 2023’te yerini aldı. Yüzlerce markanın üretim ve ihracat yaptığı ve AYDSİAD ve Sultangazi Avizeciler Çarşısı ile birlikte TRADE’F 2032 yer alan Sultangazi Belediyesi, ilçeye yeni ekonomik değerler katmayı amaçlıyor.

Konuyla ilgili konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Sultangazi genç ve dinamik nüfusuyla İstanbul’da ekonomik değer üreten önemli ilçeler arasında yer alıyor. İlçemizde aydınlatma ve avize, otomotiv, tekstil ve ayakkabıcılık vb. pek çok sektör faaliyet gösteriyor. Bu da ilçemize hem istihdam hem de ekonomik katkı sağlıyor. Bizim de görevimiz işadamlarımıza ve çalışanlarımıza destek olmak, ilçemizin potansiyelinin daha iyi yansıtılmasını sağlamak, iş hacminin ve üretilen ekonomik değerin gelişmesini ve büyümesini sağlamaktır. TRADE’F 2023’ü bu yüzden önemli buluyor ve destekliyoruz.” dedi. 

 

“IŞIK SULTANGAZİ’DEN YÜKSELİYOR”

Sultangazi Belediyesi olarak ulusal ve uluslararası fuarlarda yerlerini alarak ilçenin tanıtımını daha iyi yapmaya devam edeceklerini belirten Başkan Dursun, “Sultangazi ulaşımın kolay olduğu, ticaretin gelişme gösterdiği bir konumda yer alıyor. Bu anlamda ekonomik gelişmenin de artan bir ivmeyle devam ettiği bir yer. Yetişmiş insan potansiyeli de ilçemiz için önemli bir avantaj. Binlerce insana iş imkânı sağlarken ülkemiz ekonomisine de önemli katkı Avizeciler Çarşımızda bulunan yüzlerce mağazada dekoratif aydınlatma için ihtiyaç duyulan her türlü ürüne, malzeme ve imalathaneye kolayca ulaşabiliyorsunuz.  Dekoratif aydınlatma ürünlerinin Avrupa, Afrika ve Ortadoğu ülkelerine olan ihracatı Avizeciler Çarşımızdan gerçekleşiyor. Yurtdışından gelen profesyonel ziyaretçiler de sektörün kalbi olan bölgenin sağladığı avantajlar neticesinde birçok üreticiye kolay bir şekilde burada ulaşıyor. Ayrıca kadınların çalışma şartlarının en kolay olduğu sektörlerin başında avize ürünleri ve dekoratif aydınlatma geldiği için Sultangazi Avizeciler Çarşısı en fazla genç ve kadın istihdamının sağlandığı sanayi sitelerinin başında geliyor. 

Bu vesile ile Aydınlatma Sanayici ve İş Adamları Derneği (AYDSİAD) yöneticilerine, iş adamlarımıza ve tüm sektör çalışanlarımıza ilçemize değer kattıkları için teşekkür ediyorum. “Işık Sultangazi’den Yükseliyor” diyor ve ziyaretçilerimizi standımıza davet ediyorum.” diye konuştu. 

 

TRADE’F 2023 Hakkında 

İstamonu Fuarcılık tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen TRADE’F Fuarı 31 Ağustos- 3 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi 3. Hol’de kapılarını ziyaretçilerini bekliyor. Turizm, ahşap, bilişim, çevre, enerji, elektrik, aydınlatma, avize, gıda, inşaat, makine, maden, mimarlık, otomotiv, plastik, sağlık, tarım ve tekstil sektöründeki firmaların yanı sıra kamu kurumları, üniversiteler, ticaret odaları ile yerli yabancı katılımcı ve ziyaretçileri ağırlıyor.

 

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

173. Sayı

172. sayı

171 Sayı

170, Sayı

İMAM HATİP ORTAOKULU SINAV TAKVİMİ BELLİ OLDU

SULTANGAZİ’DE ARA TATİL YİNE ÇOK EĞLENCELİ

MİLLET BAHÇESİ’NDE İNTERNET HIZLANIYOR

ŞAMPİYONLAR KUPALARINA KAVUŞTU: BAŞKAN VEKİLİ AKIN’DAN GENÇLERE TAM DESTEK

BAYRAMPAŞA’ KIZILAY GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ SORUŞTURMASINDA KOCAMAN SORU İŞARETLİ BİR TAHLİYE

BAŞ DÜŞMAN BAĞIMLILIK: EN İYİ NARKOTİK ANNE

BAŞKAN VEKİLİ AKIN'DAN KARTALTEPE’DE ESNAF VE KOMŞU ZİYARETİ

İBB EMEKLİ PAZAR DESTEĞİ BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇOCUKLAR TATİLİN TADINI SPORLA ÇIKARDI

GÖNÜLLER BİR, KÜLTÜRLER KOMŞU: BAYRAMPAŞA’DA KARDEŞLİK BULUŞMASI

BAYRAMAPAŞA BELEDİYESİ NE YAPILAN OPERASYONDA 6 TUTUKLAMA

BAŞKAN ALİCAN ÇAM VE İBB HEYETİNDEN KİPTAŞ KÜLTÜR MERKEZİ'NDE İNCELEME

SULTANGAZİ BELEDİYESİNDE DÖNÜŞTÜREN ELLER ATÖLYESİ

BAYRAMPAŞA’DA HİZMET KALİTESİNE ‘EĞİTİM’ DOPİNGİ

GENÇLERE SPOR AKADEMİLERİ YOLUNDA ÜCRETSİZ DESTEK

BAYRAMPAŞA’DA KARNE SEVİNCİ: ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

2026 EYÜPSULTAN SÖMESTİR FESTİVALİ BAŞLADI

ŞİŞLİ BELEDİYESİ USULSÜZ YAPILAŞMAYA GEÇİT VERMİYOR

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
SULTANGAZİ BELEDİYESİ, TRADE’F 2023 FUARI’NDA

İstanbul

29.01.2026

  • İMSAK 06:43
  • GÜNEŞ 08:11
  • ÖĞLE 13:22
  • İKİNDİ 15:59
  • AKŞAM 18:23
  • YATSI 19:46

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 19 14 1 4 29 46
2.FENERBAHÇE A.Ş. 19 12 0 7 26 43
3.TRABZONSPOR A.Ş. 19 12 2 5 15 41
4.GÖZTEPE A.Ş. 19 10 3 6 14 36
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 19 9 4 6 9 33
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 19 8 6 5 13 29
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 19 6 4 9 2 27
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 19 6 6 7 -6 25
9.KOCAELİSPOR 19 6 7 6 -3 24
10.CORENDON ALANYASPOR 19 4 5 10 0 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 19 5 10 4 -4 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 19 4 8 7 -6 19
13.TÜMOSAN KONYASPOR 19 4 8 7 -8 19
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 19 5 10 4 -14 19
15.KASIMPAŞA A.Ş. 19 3 9 7 -11 16
16.İKAS EYÜPSPOR 19 3 10 6 -14 15
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 19 2 8 9 -21 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 19 2 14 3 -21 9
  • Perşembe 13 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 10.4 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 7.2 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı