Tarih: 13.04.2023 17:03

SÜLEYMAN SOYLU, “ÜLKEMİZİN 100. YILINDA DAĞLARDA TERÖRİST BIRAKMAYACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

Bakan Soylu’yu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Arslan, Bayrampaşa Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Hacınoğmanoğlu ve partililer karşıladı. Konferans salonunda konuşma yapan Süleyman Soylu uyuşturucu ile mücadelenin devam ettiğini belirterek, “operasyonlarımız devam edecek” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem bölgesinde 3 milyona yakın kişinin çadırda yaşadığını belirterek “Şu ana kadar 727 bin çadır kuruldu. 2 milyon 900 bin insan bu çadırların içerisinde hayatlarını devam ettiriyor.” dedi.

Dış güçlerin Türkiye’ye karşı ekonomik savaşlar sürdürdüğünü belirten Soylu, son yıllarda Türkiye’nin  döviz operasyonlarıyla karşı karşıya kaldığını ifade etti. Ekonomik operasyonlara karşı mücadeleye değinen Soylu, “Türkiye'yi buradan bir fırsat olarak çıkarabilecek olan kişi Recep Tayyip Erdoğan, çıkaracak anlayış Cumhur İttifakı, çıkaracak parti de AK Parti'dir.” dedi.

HDP’nin bir aday çıkartmayarak Millet İttifakı’nı desteklediğini söyleyen Soylu Kandil’i Ankara’ya taşımak istiyorlar dedi. Önceki konuşmalarında Millet İttifakı için İBB’yi kazanırlarsa teröristleri belediyelere koyacaklar sözlerini hatırlatan Bakan Soylu, “Her gün bir terörist yakalanıyor. Her gün bir teröristi açığa çıktığı için, deşifre olduğu için çıkarmak zorunda kalıyorlar” ifadelerini kullandı. Terörle mücadele konusunda bilgi veren Soylu, “29 Ekim 2023'de bu ülkenin dağlarında bir tek terörist bırakmayacağız” diyerek terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —