SİZ ÜŞÜRSENİZ BİZ DONARIZ!

SİZ ÜŞÜRSENİZ BİZ DONARIZ!

Otağ Platformu da adına yakışır biçimde Elazığ depremzedeleri unutmadı

Elazığ´da 24 Ocak 2020 Cuma akşamı 6.8 şiddetinde meydana gelen deprem sonucu kayıplar yaşamış, tüm Türkiye olarak derin bir üzüntüyle karşı karşıya kalmıştık. Devletimizin ilgili organlarının yanında milletçe seferber olduk ve kış şartlarında evsiz kalan veya evine giremeyen vatandaşlarımızın yarasını sarmaya çalışıyoruz o günden beri. Otağ Platformu da adına yakışır biçimde yaptığı olağan üstü toplantı sonunda aldığı kararlar doğrultusunda deprem bölgesine gerekli yardımları temin etme ve ulaştırma konusunda bir ekip kurdu. İçinde erzak kolilerinin, battaniyelerin, çocuk-bebek tulumlarının, ısıtıcıların ve montların bulunduğu yüzlerce parça yardımı toplayıp deprem bölgesine ulaştırmıştır.

Elazığ Depremi ile ilgili ?Siz Üşürseniz Biz Donarız´ projesini yürüten Baygem öğrencisi ve Otağ Platformu gönüllüsü Azim Güneş: ?Depremin olduğu ilk andan itibaren bu konuya özel ekibimizi kurduk ve duyuruya çıktık. Duyurumuza derin bir hassasiyetle cevap veren Bayrampaşa halkına müteşekkiriz.´ Dedi.

Otağ Platformu 2017 yılının Aralık ayından beri Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi´nin öncü gençliği olarak başta Bayrampaşa olmak üzere İstanbul´un birçok ilçesinde ve bugüne kadar Türkiye´nin iki farklı ilinde daha projeleri kapsamında yaptığı faaliyetler ışığında dikkat çekiyor. Çeşitli okuma programlarına tabi olan gençler, ?Okur-Yazar-Hayra Vesile Olur´ sloganlarına yakışır biçimde çeşitli projeler yazıp, kendi imkânlarıyla bu projeleri hayata geçiriyorlar.

 



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?


Anahtar Kelimeler: ÜŞÜRSENİZ DONARIZ