Tarih: 11.12.2019 19:09

SINAV KOLEJİNDE NOSTALJİ SERGİSİ

Facebook Twitter Linked-in

Geçmiş yıllarda evlerde, ofislerde kullanılan, sürahiden daktiloya, vazodan aydınlatma araçlarına, kitaplardan kılıçlara, giysilere kadar bir çok ürün öğrencilerin gayretiyle görücüye çıktı. 9. Sınıf öğrencilerinin organize ettiği nostalji ana kaynak sergisini kolej Kurucusu Hasan Mutlu, Safiye Mutlu, okul müdürleri Handan Yolcu, Fahrettin Tün, Sevil Gülcan Gören açılış kurdelesini birlikte keserek açtı.

Bayrampaşa Sınav Lisesi Müdürü Handan YOLCU, yaptığı açıklamada "Tarih bölümü 9.sınıf ana  kaynaklar konulu ders anlatımını öğrencilere günlük hayatta öğrenilmesini sağlamak amacına yönelik bir etkinlik gerçekleştirdik. Okulumuzun 9-B sınıfı öğrencilerinin Zeynep Erbaykal, Kübra Pak, Aybike Köseoğlu, Eda Küçükarabacı, Tansu Hanka Erik, Eren Müdüroğlu, Mert Tüfekçi, Berk Bilmez, Talha Soy

Melike Özaylı, Yaren Alpdağ, Zülal Salık´ın rehberliğini üstlendiği bu sergide okulumuz öğrencilerine aylar öncesinde evimizde bulunan en eski eşyaları okula getirmelerini istendik. Okula getirilen eşyalar araştırılarak bilgi edinildi. Edilen bilgiler ışığında ürünler önceden hazırlanan mekana ve bölümlere yerleştirilerek sergilendi" dedi.

"Bu etkinlik ile öğrencilere ana kaynak mantığı uygulama ile öğretilmiş ve çocuklara yıllanmış ürünleri değerli olduğu bilinci verildiğinin altını çizdi. Handan YOLCU, Ayrıca sergi sunumunu okula taşıdıkları için son derece mutlu olduklarını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —