"SENİN İÇİN 15 DAKİKA, BİR BAŞKASI İÇİN ÖMÜR"

MHP Bayrampaşa ilçe başkanlığı, Türk Kızılay işbirliğiyle yapılan kan bağışına ilgi büyüktü.

Pandemi döneminde bir çok kurumun elini taşın altına koyduğu gibi MHP Bayrampaşa ilçe başkanlığı, Türk Kızılay işbirliğiyle; sağlık çalışanlarına ve vatandaşlara destek olmak amacıyla; "Senin için 15 dakika, bir başkası için ömür" diyerek kan bağışı kampanyası başlattı. Kampanyayı günler öncesinden duyuran MHP Bayrampaşa ilçe başkanlığı, Bayrampaşalı vatandaşlarımızı kan bağışı yapmaya davet etmişti.

12 Aralık 2020 tarihinde, Bayrampaşa Hoca Hayri Efendi Merkez Camii'nde, Türk Kızılay ile birlikte gerçekleşen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar, Kızılay gönüllüleri, MHP Bayrampaşa ilçe başkanlığı yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı İbrahim Yeşil; kan bağışının bir vatandaşlık görevi olduğunu, Kızılay'ın kan stoklarına destek olmanın önemini vurgulayarak,  " MHP Bayrampaşa ilçe başkanlığı, Kızılay ile birlikte organize ettiğimiz kan bağışı kampanyamıza katılarak kan bağışında bulunan kıymetli üyelerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Kızılay gönüllüleri gençlik kolları ve kadın kollarına ayrıca teşekkürlerimi sunarım iyi ki varsınız” dedi.



Anahtar Kelimeler: "SENİN DAKİKA BAŞKASI "