ŞEMSİDE YENER ADAY ADAYLIĞI İÇİN İSTİFA ETTİ

ŞEMSİDE YENER ADAY ADAYLIĞI İÇİN İSTİFA ETTİ

Balkan dünyasında tanınmış simalardan, CHP İstanbul İl Yönetim Kurlu Üyesi Şemside Yener 2023 seçimleri öncesi milletvekili aday adaylığı için il yönetim kurlu üyeliğinden istifa etti.

CHP Genel merkezin aldığı karar doğrultusunda il ve ilçelerde yönetimlerde olanlar milletvekilliği aday adaylığı için görevlerinden istifa etmeye başladı. Bayrampaşa’lı olan, balkan dünyasının tanınmış isimlerinden CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Şemside Yener 2023 Milletvekili seçimlerinde İstanbul 2. Bölgeden milletvekilliği aday adayı olmak için istifa ederek aday adaylığını açıkladı. 

Şemside Yener sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu güne kadar destek olanlara teşekkür etti.

Şemside Yener; “Çok değerli ailem, dostlarım ve yol arkadaşlarım;

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevimi milletvekilliği aday adayı olmak için 2022/805 sayılı genelge uyarınca dün itibariyle sonlandırmış bulunuyorum.

3 Yıldır gururla sürdürdüğüm İl Başkan Yardımcılığı görevim süresince bana desteğini esirgemeyen; İl Başkanımız Sayın Dr.Canan Kaftancıoğlu'na, İl Başkan Yardımcısı arkadaşlarıma, İlçe Başkanlarımıza, tüm örgütümüze ve yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 

Çok kıymetli Vakıf, Federasyon ve Dernek Başkanlarıma bana verdikleri ve vereceklerine inandığım desteğe çok teşekkür ediyorum. 

Bakırköy Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Cavit Ganiç ve Komisyon üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. 

Halkın iktidarı için, çalışacağız çalışacağız, çalışacağız” dedi. 



Anahtar Kelimeler: ŞEMSİDE YENER ADAYLIĞI İSTİFA