SEMİH ERDEM SPOR SALONUNDA NELER OLUYOR? VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ

Vatandaşlar, salonun bakımsızlığından ve salon yönetimindeki ihmallerden duydukları rahatsızlığı dile getiriyor.

TARİH: 6.09.2025 23:05
Son Güncelleme: 6.09.2025 23:08

Bayrampaşa'da gençlerin ve sporcuların en önemli buluşma noktalarından biri olan Semih Erdem Spor Salonu, son zamanlarda gelen şikayetlerle gündemde. Vatandaşlar, salonun bakımsızlığından ve salon yönetimindeki ihmallerden duydukları rahatsızlığı dile getiriyor.

Gazetemizin haber sitesine ulaşan yorumlar ve telefon şikayetleri, spor salonunun "işletme zafiyetini" açıkça gözler önüne seriyor. Salonun, görevlendirilen yöneticilerin zafiyetleri temel sorunların çözümsüz kalması büyük hayal kırıklığı yaratıyor.

Belediyenin eğitim ve spora önem vermesine rağmen, yıllardır hizmet veren ve Bayrampaşa halkının güvendiği bir tesisin, bu kadar temel konularda bile yetersiz kalması, salon yönetiminin görevini layıkıyla yerine getirmediği eleştirilerini beraberinde getiriyor. Halk, spor salonunu nitelikli bir hale ve liyakatli kadroların eline verilmesi için yetkililerin ne zaman harekete geçeceğini merakla bekliyor.

 

14. MADDESİNİ HATIRLATIYOR

Haber sitesine yorum yapan H.B Belediye Kanunu’nun 14. Maddesini hatırlatıp, ekiple ilgili şikayetlerini yazmış ve isteklerde bulunmuş: “Talebin Özeti 5393 sayılı Belediye Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerine dayanarak: • Spor hizmetleri belediyenin asli görevleri arasındadır. • Gençlere ve çocuklara spor malzemesi temini, sporun teşviki yönünde destek ve spor karşılaşmaları düzenleme gibi yetkiler kanunla açıkça tanınmıştır. • Belediyenin bu görevlerini yerine getirirken özellikle dar gelirli aile ve çocuklara yönelik “ücret muafiyeti” veya tamamen ücretsiz spor dersleri sağlanması, hem yasal anlamda mümkündür hem de toplumsal adaletin gereğidir.”

 

HASAN BAŞKAN SPORA EL AT

F.K. İsimli okuyucunuz da yönetimin “Mevcut durum, bir spor salonuna yakışmayacak kadar yetersiz ve bakımsız. Personel, sporculara yön verecek bilgi ve donanıma sahip değil. . Çocukların sağlıklı bir ortamda spor yapması gerekirken, burası onlara motive edici bir alan sunmuyor. Jimnastik bölümü adeta bir merdiven altı gibi; ekipman eksik, alan yetersiz. Yıllardır yeğenlerim ve kızım bu salona gidiyor ama bir kez olsun üst düzey bir sporcu yetiştirildiğine tanık olmadık. Ve eğitimci idareci kadrosunu yeniden sporun içinden gelmiş tecrübeli kişilerden oluşturması gerekiyor saygılarımla Hasan Başkan spora el at” Diyor.

 

SPOR İŞİNDE BERBAT BİR EKİP VAR

A.Ö. ise “Spor işinde berbat bir ekip var” diyerek: “Spor işinde berbat bir ekip var çocuğunu jimnastik dersine yazdırdım hiç alakası olmayan biri o branşla ilgisi olmayan biri derse giriyor antrenörlük belgesi yok böyle sporun başkenti mi olur Hasan başkan eğitimci birisin sen İngilizce dersine müzik hocası girer mi ya nedir bu derhal bu işe al atın sporun içinden gelmiş kişileri görevde görmek istiyoruz.”

 

Not: Yorumları uzun olduğu için özetini yayınladık 

Süreyya Alkan
7.09.2025 05:59:37
Geçen sezon elde ettiği başarılarla bizleri gururlandıran Bayrampaşa Spor kulubune 18 yaşındaki oğlumu, kendi ilçemizin basketbol takımına katılması için büyük bir heyecanla tesise götürdüm. Ancak orada aldığım haber karşısında hem şaşkınlık hem de üzüntü yaşadım: Basketbol şubesinin U18 kategorisi kapatılmış! Sormak istiyorum, bu nasıl bir karardır? Yıllarca emek verip ter döken gençlerimizin önü neden kesiliyor? İlçemizde sporun gelişmesi, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalması için mücadele edilmesi gerekirken; böylesi bir karar, gençlerimizin hevesini kırmak, onları başka ilçelere mahkûm etmek değil midir? Biz anne-babalar olarak çocuklarımızı kendi ilçemizde görmek, onların başarılarıyla sevinmek istiyoruz. Onları başka semtlere taşımak, farklı kulüplere yönlendirmek zorunda bırakılmak büyük bir haksızlıktır. Spor bir şubenin kapanmasıyla değil, gençlerin önünün açılmasıyla büyür. Bu kararın gözden geçirilmesini ve ilçemizin evlatlarına sahip çıkılmasını bekliyoruz.

185. SAYI

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

MİLLİ TAKIM ABD’Yİ YENDİ DÜNYA KUPASI’NA VEDA ETTİ

İBB’DEN DOPDOLU BİR KARNE ŞENLİĞİ

MÜHENDİSLİKTE YENİ VİZYON: "NASIL İŞ BULURUM?" DEĞİL, "NASIL PATRON OLURUM?"

“YAZA HARAKETLİ GİRİYOR” YAS SPOR OKULLARI AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

YENİ MEDYA AKADEMİ’DEN 169 MEZUN: GELECEĞİN İLETİŞİMCİLERİ ARNAVUTKÖY’DEN

SULTANGAZİ BELEDİYESİ’NDEN BİLİNÇLİ ÇOCUKLAR GÜVENLİ YARINLAR

ARNAVUTKÖY'DE PAZAR PAZAR'I KAPALI PAZARA KAVUŞTU

GAZİOSMANPAŞA’DA CEMEVİ TARTIŞMASI: PARK ALANINA KONTEYNER İDDİASI

AVRUPA’NIN SOFRASINDA TÜRK BALIĞI VAR

TOKAT YÖRESEL GÜNLERİ BAŞLIYOR

BEBEKLİKTE KAZANILAN AĞIZ BAKIMI YETİŞKİN GÜLÜŞÜNÜ ŞEKİLLENDİRİYOR

EYÜPSULTAN SIFIR ATIK MERKEZİ’NDE MİLYONLARCA KİLOGRAM ATIK EKONOMİYE KAZANDIRILDI

MADEN POLİTİKALARINI SERT ELEŞTİREN ŞENEL: “DOĞAYI BU ORANLAR KARŞILAMAZ”

AK PARTİ’NİN “VATANDAŞ SORUYOR, BAŞKAN CEVAPLIYOR” BULUŞMASI

MUŞ VALİSİ’NDEN ÇİFTÇİ AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ, ABDULLAH ÇİFTÇİ EŞLİK ETTİ.

‘SİYASİ PARTİLERİMİZ SİYASİ AHLAK FUKARASI’

EYÜPSULTAN’DA TRABZON RÜZGARI ESTİ

KADIN EL EMEĞİ DURAĞI ÜRETEN KADINLARLA VATANDAŞLARI BULUŞTURDU

SULTANGAZİ’DE KAŞİF ÇOCUKLAR MEZUN OLDU

BAYRAMPAŞA KAYMAKAMI ABDULLAH ÇİFTÇİ’NİN ACI GÜNÜ

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
SEMİH ERDEM SPOR SALONUNDA NELER OLUYOR? VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 34 24 5 5 47 77
2.FENERBAHÇE A.Ş. 34 21 2 11 40 74
3.TRABZONSPOR A.Ş. 34 20 5 9 22 69
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 34 17 8 9 19 60
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 34 16 9 9 23 57
6.GÖZTEPE A.Ş. 34 14 7 13 10 55
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 34 13 9 12 1 51
8.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 34 10 13 11 -6 41
9.TÜMOSAN KONYASPOR 34 10 14 10 -7 40
10.KOCAELİSPOR 34 9 15 10 -12 37
11.CORENDON ALANYASPOR 34 7 11 16 0 37
12.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 34 9 15 10 -15 37
13.KASIMPAŞA A.Ş. 34 8 15 11 -16 35
14.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 34 9 18 7 -11 34
15.İKAS EYÜPSPOR 34 8 17 9 -15 33
16.HESAP.COM ANTALYASPOR 34 8 18 8 -22 32
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 34 6 16 12 -35 30
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 34 8 20 6 -23 30
  • Cuma 28.9 ° / 21.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 21.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.3 ° Güneşli