ŞEHİT EREN BÜLBÜL GENÇLİK MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

ŞEHİT EREN BÜLBÜL GENÇLİK MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi, Eren Bülbül'ün ailesinin katılımlarıyla hizmete açıldı. Açılış törenine Fatma Betül Sayan Kaya ve Süleyman Soylu'da katıldı.

Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki açılış törenine ,Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, siyasi parti temsilcileri, ilçe protokolü, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

"BU MİLLET EREN'İ UNUTMAYACAK"

Eren'in sivil ve genç bir evlat olduğunu vurgulayan Süleyman Soylu, "Eren bizi bütünleştirdi. Eren bize sorumluluklarımızı yeniden getirdi. Eren bize biz olmayı öğretti. Eren'in bugün burada bir gençlik merkezinde ismi var. Ama size bir şey söyleyeyim. Eren bugün alışveriş merkezlerine, evlatlar giderken huzurlu bir şekilde gidiyorlarsa onlarda da payı var. Doğu ve Güneydoğu'da bugün çocuklar üniversiteyi kazanıyorlarsa, terör orada yoksa Eren'in orada payı var. Eğer bugün Türkiye'nin her tarafına turist geliyorsa, ülkemin her noktasına her santimetrekaresinde huzur varsa Eren'in orada payı var. Bu millet Eren'i unutmayacak." dedi.

 

“BİLİME, TEKNOLOJİYE, AKLA DAYALI BİR NESLİ BU ŞEHRE KAZANDIRMAK İSTİYORUZ.”

Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise, "Eren Bülbül'ü unutmadık, unutmayacağız. İstedik ki o günkü onurlu duruşuyla onun hem kalbimizde hem de şehrimizde ismini yaşatalım. Bizler bugün burada gençlere hizmet etmenin farklı bir eserini daha sizlere sunuyoruz. Türkiye Yüzyılı'na girdiğimiz bu günlerde bilime, teknolojiye, akla dayalı bir nesli bu şehre kazandırmak istiyoruz. Bu güzel gençlik merkezinin hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi, Soylu, Kaya, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Eren Bülbül'ün ailesi, protokol ve gençlerin katılımıyla kurdele kesilerek törenle açıldı. Kurdele kesiminin ardından Soylu ve Kaya, protokolle beraber merkezi gezdi.

 

Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi'nde üniversite adaylarına yönelik Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlık kurslarının yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetler düzenlenecek. 900 metrekare alanda inşa edilen çok amaçlı eğitim binasında; 6 derslik, sanat sınıfı, bilgisayar odası, sessiz çalışma odası, kitaplı kahve, oyun odası, dil akademisi dersliği ve rehberlik servisi yer alıyor.

 

Editör: Burak İNCEOĞLU