Tarih: 18.03.2024 10:33

ŞEHİT AİLELERİ İFTARINDA, ŞEHİTLERLE ONURLANDIK

Facebook Twitter Linked-in

18 Mart Çanakkale şehitlerini andığımız bu günlerde Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel’in ev sahipliğinde şehit aileleri ve şehit yakınları İftar programında buluştu. Duygulu anların yaşandığı programda yapılan dualar ve iftarın manevi ikliminde şehitlerimizle onurlandık.

İftar Programa Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Eşi Hatice Şenel, Belediye Başkanı Atila Aydıner, kurum müdürleri ve Şehit yakınları katıldı.   

Şehit Aileleri İftar Programına Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Eşi Hatice Şenel Hanımefendi’yle beraber masaları tek tek ziyaret ederek Şehit yakınlarının hal hatırını sordu, Ramazan ayını tebrik etti.

Programda konuşan Belediye Başkanı Atila Aydıner, Şehitlerimize Rahmet diledi, şehitliğin önemini belirtti.

Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel’de konuşmasında katılımcılara teşekkür etti, Şehitlik devletin temel direği olduğunu söyledi. “Ya şehit ya gazi olurum diye askere giden bir milletiz” diyen Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, “Devleti için vatanı için dini için şehit olmak yani ölmek için askere giden başka bir millet yoktur. Bu tamamen devleti, milleti, dini için hayatını ortaya koymaktır. Bu ancak sağlam bir imanla mümkün olur. Millet olarak Şehitlerimize çok şey borçluyuz. Ruhları şad olsun” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —