SARIYER BELEDİYE BAŞKANI OKTAY AKSU, YERLİ MALI HAFTASINDA ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Sarıyer Belediye Başkanı M. Oktay Aksu, her yıl Aralık ayının ikinci haftasında kutlanan Yerli Malı Haftası’nı Sarıyer Belediyesi Çocuk Gündüz Bakımevlerinde eğitim gören 5 yaş grubu çocuklarla kutladı.

TARİH: 20.12.2024 12:00
Son Güncelleme: 20.12.2024 12:00

Sarıyer Belediye Başkanı M. Oktay Aksu, yerli üretimi desteklemek, milli ekonomiyi güçlendirmek ve çocuklara tutumlu olma bilincini kazandırmak amacıyla kutlanan Yerli Malı Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, Sarıyer Belediyesi Çocuk Gündüz Bakımevlerinde eğitim gören 5 yaş grubu çocuklarla buluştu. Düzenlenen etkinliğe Başkan Aksu’nun yanı sıra Başkanvekili Hüseyin Coşkun, başkan yardımcıları Cem Çetin, Nizamettin Günel, Osman Demir, Sergül Doğan, Belediye Meclis Başkan Vekili Meltem Yücel Pir, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat, Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç, belediye meclis üyeleri ile ilçe yöneticileri ile iş insanı Dilek Terimer de katıldı. Etkinlikte çocukların, eğitmenler eşliğinde sahneledikleri birbirinden güzel yerli malı temalı gösterilerini izleyen ve zaman zaman çocuklara eşlik eden Sarıyer Belediye Başkanı M. Oktay Aksu, bölgelerimizi temsil eden ve kültürel zenginliğimizi anlatan gösterilerde sahne alan çocukları kutlayarak, eğitmenlere de emeklerinden dolayı teşekkür etti.

“ÇOCUKLARIMIZ SEVGİYLE BÜYÜYOR, OYUNLA ÖĞRENİYOR”

Kültürel farkındalığı artırmak, çocukları daha bilinçli ve üretken bireyler olarak yetiştirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Başkan Aksu, Bugün paylaşacağımız bu güzel atmosferin çocuklarımızın geleceğinde iz bırakacağına inanıyorum” diye konuştu. Sarıyer Belediyesi Gündüz bakımevlerinde eğitim gören çocukların sevgiyle büyüdüklerini ve oyunla öğrendiklerini ifade eden Başkan Aksu, “Siz değerli anne ve babaların desteği, kreşlerimizin varlığını sürdürmesi ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi koşullarda büyümesi büyük önem taşıyor. Birlikte hareket ederek kreşlerimizin kapanmaması ve bu hizmettin daha fazla çocuğa ulaşması için dayanışmamızı sürdürmeliyiz. Hep birlikte çocuklarımızın kreşlerine sahip çıkıyoruz, sahip çıkmaya da devam edeceğiz.

“ÇOCUK OYUNEVİ PROJEMİZİ HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Kısa bir süre sonra ilçemizin 12. çocuk gündüz bakımevini Kireçburnu Mahallemizde hizmete açıyoruz. Bununla birlikte gündüz bakımevlerimizde eğitim gören çocuk sayısı 900 olacak. Ayrıca seçim sürecinde açıkladığımız vaatlerimiz arasında yer alan Çocuk Oyunevi Projesi’ni de Kireçburnu Gündüz Bakımevinde hayata geçiriyoruz. Bu projemizin hayata geçmesiyle çocuğunu bırakabileceği bir yer bulamayan ve bu yüzden bir takım ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan annelerimiz, çocuklarını bizlere gönül rahatlığıyla emanet ederek, rahat bir nefes alacak. Hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Aksu, yerli malı haftası kutlamalarının ardından aynı yerde kurulan Mikrokredili kadınların yeni yıl kermesi için kurulan stantları gezerek, üretici kadınlarla sohbet etti.

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

173. Sayı

BAŞKAN YARDIMCISI FARUK LAYIK İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI

CHP KADIN KOLLARI ANNELER GÜNÜNDE HASAN MUTLU’NUN MESAJINI İLETTİ

ANTALYASPOR’U 4-2 MAĞLUP ETTİ GALATASARAY 26. KEZ ŞAMPİYON!

EYÜPSULTAN95 “EVDE ERKEN ÇOCUKLUK ÖĞRENME PROGRAMI” HİZMETE BAŞLADI

SABRİ AKPINAR PARKI PROJESİNDE ‘TAHSİS’ TARTIŞMASI İBRAHİM AKIN’A SORULDU

BİR NİNNİYLE DEĞİŞİR DÜNYA

SREBRENİTSA ANNELERİ’NDEN AYVALIK KAYMAKAMLIĞI’NA ZİYARET

ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL “KADIN EL EMEĞİ DURAĞI” EYÜPSULTAN’DA AÇILDI

KIZILAY BAYRAMPAŞA ŞUBESİ' KURBAN BAĞIŞI BEKLİYOR

MHP BAYRAMPAŞA’DA İBRAHİM YEŞİL DÖNEMİ: TEŞKİLAT KAPILARINI YENİDEN AÇTI

ALLAH’IN SELAMINI KİRLİ SİYASETE KURBAN EDENLER!

BAYRAMPAŞA’DA ANLAMLI İŞ BİRLİĞİ: TRAFİKTE ENGELLERİ SEVGİYLE AŞIYORUZ

MİLLET PARTİSİ: "GAZİOSMANPAŞA'DA 'MUHTEŞEM TÜRKİYE' MEŞALESİNİ YAKACAĞIZ"

ÖRNEK BİR OKUL: GAZİOSMANPAŞA ANADOLU İMAMA HATİP LİSESİ

YENİDEN MHP İLÇE BAŞKANI OLARAK İBRAHİM YEŞİL ATANDI

MHP İLÇE BAŞKANI TARIK KARATAŞ VEDAMESAJI YAYINLADI

MUHTAR ADAYI SERKAN GÖCELERLİ GAZETEMİZİ ZİAYER ETTİ

İSTANBUL'DA HALK EKMEKDE DAYANAMADI ZAM YAPTI

İSTANBUL’DA 2026 BAĞIMSIZLIK YILI ETKİNLİĞİ: “MUTLULUĞU YAŞAMAK” PANELİNE YOĞUN İLGİ

KENDİSİNİ ANLATAMAYAN VE ANLAŞILAMAYAN ADAM: ATİLA AYDINER

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
SARIYER BELEDİYE BAŞKANI OKTAY AKSU, YERLİ MALI HAFTASINDA ÇOCUKLARLA BULUŞTU

YAZARLAR

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 33 24 4 5 48 77
2.FENERBAHÇE A.Ş. 33 21 2 10 40 73
3.TRABZONSPOR A.Ş. 33 20 4 9 25 69
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 33 17 8 8 19 59
5.GÖZTEPE A.Ş. 33 14 6 13 13 55
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 33 15 9 9 22 54
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 33 12 9 12 -2 48
8.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 33 10 13 10 -6 40
9.TÜMOSAN KONYASPOR 33 10 13 10 -6 40
10.CORENDON ALANYASPOR 33 7 10 16 1 37
11.KOCAELİSPOR 33 9 14 10 -11 37
12.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 33 9 14 10 -14 37
13.İKAS EYÜPSPOR 33 8 17 8 -15 32
14.KASIMPAŞA A.Ş. 33 7 15 11 -17 32
15.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 33 8 18 7 -14 31
16.HESAP.COM ANTALYASPOR 33 7 18 8 -23 29
17.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 33 7 20 6 -24 27
18.ZECORNER KAYSERİSPOR 33 5 16 12 -36 27
  • Pazartesi 21.8 ° / 14.8 ° Güneşli
  • Salı 22.9 ° / 15.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 20.5 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı