Tarih: 10.04.2018 12:33

SAĞLIKTA FARKINDALIK ŞÖLENİ

Facebook Twitter Linked-in

Bayrampaşa Belediyesi´nin Dünya Sağlık Haftası münasebetiyle düzenlediği, 13 Nisan Cuma gününe kadar devam edecek olan, Sağlıkta Farkındalık Şöleni renkli görüntülerle başladı. Şölene katılarak parkta ilçe protokolü ve çocuklarla birlikte ?sağlıklı yaşam yürüyüşü´ yapan Başkan Atila Aydıner, ?En değerli varlığımız sağlığımız.  Sağlığımız yoksa hiçbir şeyimiz yoktur. O nedenle sağlığımızı olumsuz etkileyebilecek her şeyden uzak durmalıyız? dedi.

Bayrampaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü´nün 7-13 Nisan Dünya Sağlık Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği Sağlıkta Farkındalık Şöleni Sabri Akpınar Parkı´nda renkli görüntülerle başladı. Şölene Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner´in yanı sıra Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr. Muzaffer Saraç, Başkan Atila Aydıner´in eşi Melahat Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar, çeşitli hastanelerde görev yapan doktorlar, belediye birim müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

13 NİSAN´A KADAR DEVAM EDECEK

13 Nisan Cuma gününe kadar devam edecek olan şölen boyunca uzman hekimlerin katılacağı sağlık söyleşileri ve birçok etkinlik düzenlenecek. Ayrıca sağlık kurumlarının standları da ziyaret edilebilecek.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —