SADETTİN KURTULUŞ’UN ACI GÜNÜ

SADETTİN KURTULUŞ’UN ACI GÜNÜ

Bayrampaşa Rumeli Balkan Dernekler Platformu Başkanı, Köşem Kuyumculuğun sahibi Sadettin Kurtuluşun annesi Sadiye Kurtuluş vefat etti.

Bayrampaşa’nın iş, Spor ve STK çalışmalarıyla tanınan, Önceki Dönem Rumeli Türkleri Derneği Bayrampaşa Şube Başkanı, Bayrampaşa Rumeli Balkan Dernekler Platformu Başkanı, Köşem Kuyumculuğun sahibi Sadettin Kurtuluşun annesi Şadiye Kurtuluş vefat etti.

Merhumenin cenazesi 21 Ocak 2023 Cumartesi Günü Öğle Namazını Mütekiben Bayrampaşa Merkez Camiinde kılınacak namaz sonrası Topkapı mezarlığında rahmeti rahmana uğurlanacak.

 

Kıymetli kadim dostumuz Sadettin Kurtuluş nezdinde aileye ve sevenlerine, Rumali camiasına başsağılı ve sabırlar, Merhumeye Allahtan Rahmet Dileriz.

Bayrampaşa Gündem gazetesi ailesi adına 

Mehmet ceylan  



Ahmet Selim ARSLAN
20.01.2023 15:08:17
Rabbım merhume hanımefendiye ve tüm geçmişlerimize rahmet ve mağfiretiyle muamelede bulunarak cennet ve cemaliyle müşerref kılsın. Kederli aile efratları dost akraba ve sevenlerine başsağlığı ve sabrı cemil diliyoruz. Vesselam. Ahmet Selim ARSLAN Bayrampaşa Tokatlılar BAYTOKDER Dernek Başkanı

Ümit AKBABA
20.01.2023 15:20:18
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Saadettin KURTULUŞ ve Ailesine sabırlar dilerim.

Ahmet Özcan
20.01.2023 18:52:47
Allah gani gani Rahmet eylesin ruhu şad mekânı cennet olsun Sadettin Kurtuluş nezdinde kederli aileye sabır ve başsağlığı dileriz ...

Anahtar Kelimeler: SADETTİN KURTULUŞ’