SAADET PARTİSİ BAYRAMPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İSMAİL ACAR

SAADET PARTİSİ BAYRAMPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İSMAİL ACAR

Saadet Partisi Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı olarak Önceki Dönem İlçe Başkanı İsmail Acar açıklandı.

Bir süredir ne yapacağı merak edilen, Gelecek Partisi ile birliktelik çalışması yapacağı söylenen Saadet Partisi önceki dönem Bayrampaşa İlçe Başkanı, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Acar Bayrampaşa Belediye Başkanı adayı olarak açıklandı. Gelecek Partisi daha önceden adayını açıklamıştı. Saadet Partisi geçtiğimiz hafta da İBB adayını açıklamıştı.

İsmail Acar’ın aday olarak açıklanmasıyla Bayrampaşa’da aday sayısı 8’e çıktı.

 

İSMAİL ACAR KİMDİR?

1975 yılında Balıkesir’in Susurluk ilçesinde dünyaya gelen İsmail Acar, Bulgaristan ve Yugoslavya muhaciri bir ailedendir. Evin dört çocuğundan ikincisi olan Acar, Babasının işi dolayısıyla taşındıkları Manisa’da Eğitim hayatını sürdürdü. Henüz ortaokul çağlarındayken Milli Gençlik Vakfı ile tanıştı. Lise yıllarında da okul başkanlığı yaptı. İlerleyen yıllarda Anadolu Üniversitesinin Sosyal Bilimler ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 

Refah Partisi ile siyasi hayata atılan İsmail Acar, Fazilet Partisi ve Saadet Partisi ilçe kurucuları arsında aktif olarak yer aldı.

İşi dolayısıyla Bayrampaşa’ya yerleşen Acar, Saadet Partisi İstanbul Gençlik Kolları’nda göreve başladı ve farklı kademelerde yöneticilik yaptı.

2010 yılına gelindiğinde Saadet Partisi İstanbul Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevine getirilerek İstanbul gençliği kendisine emanet edildi. Üç yıl zorlu bir dönemde, bu görevi başarıyla yürüttü.

2014 ve 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Saadet Partisi’nin Bayrampaşa Belediye Başkan Adaylığını yapan İsmail Acar, 2014 yılında gerçekleşen İlçe Kongresinde Bayrampaşa İlçe Başkanı oldu. 7 yıl İlçe Başkanlığı görevinin ardından Mahalli İdarelerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Adaylığı açıklanıncaya kadar da 3. Bölge Teşkilatlanmadan sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü.

İsmail Acar, siyasi çalışmaların yanında, yardım faaliyetlerinde de aktif olarak yer almış, uzak coğrafyalara uzanan yardım ellerinden birisi olmuştur. Asya ve Afrika’da; Pakistan, Burkina Faso, Kamerun, Gine gibi ülkelere yapılan yardım organizasyonlarında gönüllü olmuş, ülke koordinatörlüğü yapmıştır.

Elektrik sistemleri üzerine çalışan Acar, Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi’nde ikamet etmektedir, evli ve iki çocuk babasıdır. 



Sedat Kuleli
6.02.2024 17:24:40
Bayrampaşa için büyük fırsat.Hizmet aşkıyla,yerel yönetimler bilgi birikimiyle Bayrampaşa ya yakışan bir şahsiyet. Başarılı olmasını ve Bayrampaşa halkının teveccüh gösterip seçilmesini yürekten diliyorum.

Mehmet paşal
6.02.2024 17:28:23
Rabbim muvaffak eylesin güvenilir temiz çalışkan inançlı bir kardeşimiz

Rabbani Düz
6.02.2024 17:33:04
İsmail beyi tebrik ediyorum. Genç ve enerjik yapısıyla dağ gibi biriken Bayrampaşa nın sorunlarını çözeceğini inancım tamdır. Bayrampaşa nın gençleri bu fırsatı değerlendirmeli...

Orhan öznalçın
6.02.2024 17:59:34
Bilgi birikim ve donanımıyla bitmek bilmeyen enerji si ilebelediye başkanlığını layıkıyla yapacagına inandığım bir kardeşimiz hayırlı olsun inşallah