RUMELİLİ KADINLARDAN DEPREM ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLÜT

RUMELİLİ KADINLARDAN DEPREM ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLÜT

Rumeli Türkleri Kültür Ve Dayanışma Derneği Bayrampaşa Şubesi kadın Kolları deprem şehitleri için Mevlüt okuttu, dua etti.

Kahramanmaraş merkezli deprem tüm milletimizi derinden etkiledi, millet bir bütün oldu herkes elinden geleni yapmak için çaba sarfetti. Devletin en üst kademesinden tüm bireylere, kurum ve kuruluşlara kadar bir seferberlik yaşattı. Bir can kurtarmak, bir canlıyı yaşatmak için çaba harcandı. 

Rumeli Türkleri Kültür Ve Dayanışma Derneği de genel merkez ve şubeleri bir oldu çeşitli yardımlarını yaptı, Tırlarla yardım gönderdi. Rumeli Türkleri Kültür Ve Dayanışma Derneği Bayrampaşa Şubesi kadın Kolları canları yaşatmanın yansıra, depremde vefat eden vatandaşları da düşündü. Depremde hayatını kaybeden depremzedelere ve hastanede tedavi görenlere şifa olsun diye Kur’an ve Mevlüt tilaveti yapıldı,  dua edildi.  Kadın Kolu Başkanı Nigar Yenidoğan Yaptığı açıklama da “Deprem şehitlerimiz ve tedavi gören hastalarımız için dua ettik, Allah kabul etsin ülkemizde böyle bir afet tekrar yaşanmasın içimiz yanıyor çok üzgünüz duamıza katılan tüm dostlara teşekkür ederiz” denildi.