RUMELİ TÜRKLERİNDEN 2000 AİLEYE YARDIM

RUMELİ TÜRKLERİNDEN 2000 AİLEYE YARDIM

Her yıl yapılan Ramazan yardımları bu yıl tüm dünyayı saran Coronavirüs dolayısıyla bir kat daha anlam taşıyor.

Coronavirüsle mücadele edildiği bu günlerde gelen Ramazan ayı dolayısıyla yardımlar başka bir anlam taşıyor. Bir çok vatandaş işinden oldu, bazıları dükkanını açamadığı için iş yapamıyor, bazıları dükkanını açsa bile siftahsız kepengini kapatıyor. Böyle bir zamanda devletin yansıra  STK'larda ellerini taşın altına koyarak, her yıl yaptıkları Ramazan erzak yardımlarının öneminin daha anlamlı olacağı için daha fazla ailelere yardım ellerini uzatıyor. Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Bayrampaşa Şubeside  Coronavirüsle mücadele edildiği bu günlerde gelen Ramazan ayı dolayısıyla 2.000 aileyi sevindirdi. Özel izin alarak sokağa çıkma yasağı gününde yapılan yardımlar başka bir anlam taşıdı.

Bu konuda sosyal medya hesabından açıklama yapan Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Bayrampaşa Şubesi Başkanı Metin Altıntaş izin vermesinden dolayı Kaymakam Sn. Dr. Soner Şenel ‘e teşekkür etti. Altıntaş "Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Bayrampaşa Şubesi olarak Mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere 2.000 adet erzak kolisi hazırladık ve sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde ailelerimizin kapılarına kadar giderek kendilerine teslim ettik. Yapılan bu erzak organizasyonunda emeği geçen, katkı sağlayan ve destek olan herkese teşekkür ederiz.
Kısıtlamanın olduğu günlerde daha hızlı ve güvenli şekilde ailelerimize ulaşabilmek için bize destek ve izin veren Bayrampaşa Kaymakamımız Sn. Dr. Soner Şenel ‘e teşekkür ederiz." dedi.



Anahtar Kelimeler: RUMELİ TÜRKLERİNDEN AİLEYE YARDIM