RUMELİ GENÇLİKTEN AK GENÇLİĞE

RUMELİ GENÇLİKTEN AK GENÇLİĞE

AK Parti Bayrampaşa Gençlik Kolu Başkanlığına Halil İbrahim Çabuk´un atandığı belirtildi.

/resimler/2019-8/8/0937189545275.jpg

İstanbul İl Gençlik Kolları sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " Bayrampaşa Gençlik Kolları Başkanlığımıza, Genel Merkez Gençlik Kollarımızla yapılan istişareler neticesinde Halil İbrahim Çabuk atanmıştır. Bayrampaşa ve İstanbul Gençliğine hayırlı olsun." dedi.
AK Parti Bayrampaşa Gençlik Kolları Başkanı  iken Bayrampaşa Belediye Meclisi Üyesi seçilen  Ozan Karadeniz´in yerine Halil İbrahim Çabuk atandı. AK Parti Gençlik Kollarında Teşkilat Başkanlığı, Başkan Vekilliği ve Rumeli Türkleri Derneği Bayrampaşa Şubesi gençlik kollarında da görev yapan Halil İbrahim Çabuk Ozan Karadeniz´den görevi devralarak, gençlik kolları başkanlığı görevine başladı.

Necati İşbilen, Nuri Üretmen´de gençlik kolları başkanlığı için adı geçen isimlerdendi.

/resimler/2019-8/8/0937397826857.jpg

Ozan Karadeniz "Büyük ailemizin önemli bir parçası,yıllardır yol yürüdüğümüz Halil İbrahim Çabuk kardeşim Gençlik Kolları Başkanı olarak atanmıştır.Rabbim Hayırlı bereketli güzel işler yapmayı nasip etsin.Eminimki çok daha güzel işler yapacak ve bayrağı daha ileriye taşıyacaktır." diyerek Halil İbrahim Çabuk´u kutladı.

RUMELİ BAYRAMPAŞA´DAN KUTLAMA

Rumeli Türkleri Bayrampaşa Şubesi de Çabuk´un başkan olarak atanmasından dolayı sosyal medyadan "Bayrampaşa Şubesi Gençlik Kolu Yönetim Kurulu Üyemiz Halil İbrahim Çabuk Ak Parti Bayrampaşa Gençlik Kolu Başkanlığı görevine atanmıştır. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz." diyerek kutladı.