Tarih: 02.05.2023 13:24

RIZVANOĞLU “DEVA PARTİSİNİN HER DERDE DEVA, HAYAT REÇETESİ DENİLEBİLECEK”

Facebook Twitter Linked-in

DEVA Partisi Gaziosmanpaşa Milletvekili Adayını tanıttı.  Gaziosmanpaşa Deva Parti İlçe Başkanlığı tarafından basına tanıtılan 2 .bölge milletvekili Adayı Evrim Rızvanoğlu ” Yerel basınla Kahvaltıda bir araya geldi.

CHP listelerinden milletvekili adaylıklarını  gösteren DEVA Paerisi seçim startını DEVA Partisi Gaziosmanpaşa ilçe teşkilatında İstanbul 2. Bölge Milletvekili  adayı Evrim Rızvanoğlu’nu Basına verdiği Kahvaltı Programıyla tanıttı.

Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen toplantı, partililer ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasında İlçe Başkanı Mehmet Halil Hayta şu sözlere yer verdi: “Her geçen gün toplumun beklentilerine cevap verecek kadrolarımız büyüyor ve halkımızın ilgisi artarken bugün, pırıl pırıl vekil adayımızla bir araya gelmiş bulunmaktayız.

Kadrolarımızın Hepsi kendi alanında ve çevresinde saygın, bilgili ve konularına hakim adaylarımızla Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan liderliğinde gelecek yüzyılı inşa edecek, toplumun özlediği zengin, adil, şeffaf, demokrat ve güçlü Türkiye tablosunu da birlikte oluşturacağız.”

Milletvekili Adayı Evrim Rızvaoğlu, yaptığı Açıklamada, Deva Partisinin Her derde DEVA, hayat reçetesi denilebilecek, projelerin eylem planlarında yer aldığını öne sürerek, bizler kadrolarımızla iş gücümüzle Türkiye” yi yönetmeye talibiz dedi.

 

Evrim Rızvanoğlu Kimdir?

1980 yılında Van’da doğdu.

Eğitimini California State Üniversitesi ve Florida International Üniversitesi’nde tamamladı. Amerika’daki çalışma hayatının ardından, Türkiye’de yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren aile şirketinde 3. kuşak olarak aktif yöneticilik yapmaktadır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —