Tarih: 11.05.2020 13:27

REMZİ ALBAYRAK'A BÜYÜK DESTEK GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Önceki gün Kadıköy'de İtfaiye Daire başkanlığını devamlı yapılan rutin kontrol sırasında merdiven devrilmesi sonrası iki itfaiye eri hayatlarını kaybetmişti. Bu olay üzerine sosyal medya hesaplarından büyük bir saldırıya maruz kalan Remzi Albayrak'a özellikle Bayrampaşa'dan büyük bir destek geldi.

Bayrampaşa Siyasetinde bulunmuş, Önceki dönem CHP Bayrampaşa Başkanlığı yapan, 31 Mart 2019 seçimlerinde belediye başkan adayı olan Remzi Albayrak İBB İtfaiye Daire Başkanı olarak atandı.

Eski bir asker emeklisi de olan Ramzi Albayrak başarıyla görevini sürmekte.

Önceki gün talihsiz bir kaza sonucu iki itfaiye erinin hayatını kaybetmesi sonrası bazı kesimler sosyal medya hesaplarından saldırıya geçtiler. Twitter'de popiler gündemde ilk ona giren Remzi Albayrak'a kendi taraftarlarının yansıra Bayrampaşa'da her kesimden destek geldi. Özellikle AK Parti İlçe teşkilatı medya tanıtım birim başkanlığı, teşkilattan aleyhte yazmamalı konusunda çaba sarfettiklerini belirttiler.

AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak'da sosyal medya hesabından baş sağlığı diledi.

Kadıköy'de tatbikat sırasında itfaiye aracındaki merdivenin devrilmesi sonucu şehit olan itfaiye erleri Emircan Çolak ve Mehmet Ali İnal kardeşlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun inşallah.

DESTEKLER ORDU ÜZERİNDEN

Genel itibarıyla sosyal medya hesaplarından  "300 yıllık İtfaiye teşkilatının 200 yılı şerefli ORDUMUZA bağlı idi. .Daire Başkanı Remzi Albayrak ta 32 yıl ORDUMUZDA görev yapmış,BAYRAMPAŞA ilçesini yönetebilecek kapasitede görülmüş LİYAKAT SAHİBİ ŞEREFLİ BİR ALBAY DI"  diyerek destek verildi.

MUHTAR ADNAN LİÇİNA'DAN DESTEK

bayrampaşa Yıldırım mahallesi Muhtarı Adnan Liçina'da;

İtfaiye Daire başkanlığını devamlı yapılan rutin kontrol sırasında maalesef iki itfaiyeci şehit olmuştur Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum fakat bu hepimizi üzen neticeden dolayı daire başkanı sayın Remzi ALBAYRAK yoğun bir saldırı ve eleştiriye maruz kalmış ve işini yapmamak gibi eleştirilere maruz kalmıştır oysa ki kendisinin nekadar çalışkan görevine işine sadık olduğuna yakından şahidiz gece gündüz nezaman kendisini arasak mutlaka işiyle ilgili alanda ve görevinde olduğunu bizzat gördük yaşadık, noolur kimse siyasi düşünmesin siyasi düşünüldüğünde doğruyu göremeyeceğimizihatırlatmak isterim . Bu vesile ile şehit olan itfaiyecilere Tekrar Allah’tan rahmet Ailelerine ve sayın başkan Remzi Albayrak olmak üzere herkese başsağlığı diliyorum




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —