Tarih: 28.05.2019 13:16

REFAH YENİDEN SAHALARDA

Facebook Twitter Linked-in

Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan´ın oğlu Fatih erbakanın uzun çalışmalar sonrası önce Erbakan vakfını önemli bir konuma getirdi ve sonrasında partileşme süreci başlattı. Geçtiğimiz Yeniden Refah Partisini kurdu. Kısa sürede teşkilatlanmasını bitiren önce ilçe kongrelerini, sonra il kongrelerini yapan, yakın zamanda da büyük kongrenin yapılacağı Yeniden Refah Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanlığı düzenlediği iftar yemeğinde biraraya geldi.

İftar yemeğine Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Hüseyin Terzi ve İl yönetim kurlu üyeleri, Fatih İlçe Başkanı Hamza Velioğlu, Genç Aktivistler Genel Koordinatörü Tevfik Yazıcılar, Tuna Spor Kulüp Başkanı mustafa Altuntaş, BULTÜRK Başkanı Rafet Ulutürk, Bayrampaşa Gündem adına Mehmet ceylan, Muratpaşa Mahalle Muhtarı Seyit Keleş, İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Semih Çelebi, Terazidere Mahalle Muhtarı Başkim Kosova ilçe yöenticileri, kadın kolları başkan ve yöneticileri katıldı.

İlçe Başkanı Ahmet Aksu yaptığı açılış konuşmasında partinin hedeflerini anlattı. "Rahmetli Erbakan Hocamız derdi ki,  Türkiye´de iki parti var biri Refah Partisi birisi diğer partiler, şimdi bizde diyoruz ki artık bir yeniden refah Partisi var birde diğerleri. Çünkü hepsi aynı zihniyete hizmet ediyorlar" dedi.

İl Başkanı Hüseyin Tersi ise Ramazan´ın önemine vurgu yaparak doğru düşünüp doğru şeyler yapılması gerektiğinin altını çizdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —