Tarih: 07.05.2020 11:41

RECEP VAROL'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan yardımcısı ve aynı zamanda Dünya Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Recep Varol gazetemize yaptığı ziyarette; ”Yaklaşık 4,5 aylık bir parti olmamıza rağmen (ki bu sürenin 1,5 ayı Kovid-19 tedbirleri ile geçti) gerçekten son derece iyi bir teşkilatlanma ile gittiğimizi belirtmeliyim. Ülke geneli 50 ilimizde il başkanlarımız ve yüzün üzerinde de ilçe başkanlarımız belirlenmiş durumda.. Gelecek Partisine beklediğimizin ötesinde bir teveccüh var" dedi.

Gazetemizin Sahibi ve Yayın Yönetmeni Mehmet Ceylan, Recep Varol'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Recep Varol, Gelecek partisnin son durumu hakkı9nda da bilgiler verdi. "Burada özellikle şunu da belirtmeliyim, insanlarımız tarafından gördüğümüz bu ilginin en önemli sebeplerinden birinin Genel Başkanımızın tertemiz bir geçmişinin olmasıdır. Bakın bir Lider düşünün neredeyse 2 yıl Başbakanlık yapsın ve tek kuruşluk akçeli işlerde ismi anılmasın. Yani siyasetin son derece yozlaştığı, şeffaflığın olmadığı aksine her türlü kirli ortamın olduğu bir düzen içerisinde temiz kalabilmek alkışlanacak bir durum ve bizde bunun son derece mutluluğunu yaşıyoruz.

Bununla birlikte Türkiye şuan da çok vahim bir tablo ile karşı karşıya ve iyi yönetilemiyor. Adeta akıl tutulması yaşıyoruz. Pandeminin tüm dünyayı etkilediği bir dönemde hekimlerin ısrarla vurguladığı bir maskeyi bile dağıtamayan bir iktidarla karşı karşıyayız. Gençlerimiz alınan sınav kararıyla ne yapacaklarını şaşırmış durumda, işsizlikte adeta patlamayı yaşıyoruz. Öte yandan ekonomik göstergeler imdat diyor, dolar 7 tl’yi aşmış vaziyette..

Hangi birini sayalım Ülke olarak ardı ardına skandallar izliyoruz.  İnşaallah Gelecek Partisi olarak bizim iktidarımızda tüm bunları aşacağız.”

Gazetemizin Sahibi ve Yayın Yönetmeni Mehmet Ceylan kendisinin ‘ahhmak Duygular ve Klavyenin Doğru Tuşu’ kitaplarını Recep Varol’a imzalayarak takdim etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —