https://www.atakansigorta.com/

RASİM BİLGEHAN FARKI: TOPLUMUN HER KATMANI İFTAR PROGRAMINDA

TURSAL Tekstil Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı, İTO Meclis Üyesi Rasim Bilgehan yaptığı iftar programında toplumun değişik katmanlarından iş, siyaset ve bürokrasiden çok sayına kişiyi biraraya getirdi.

TARİH: 25.03.2024 11:08
Son Güncelleme: 25.03.2024 11:58

500 kişinin üstünde katılımın olduğu iftar programında, Milletvekilleri, Bürokratlar, tolumun önde gelen genel ve yöresel STK temsilcileri, iş dünyasının STK temsilcileri, Bayrampaşa Mahalle Muhtarları, Meclis üyesi olduğu İstanbul Ticaret Odası meclis üyeleri ve oda yöneticileri ve iş insanlarından oluşan seçkin bir kitle yer aldı.

Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan İftar programında konuşan Tursal Tekstil Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı, İTO Meclis Üyesi Rasim Bilgehan, katılımcılara hoş geldiniz diyerek teşekkür etti. 

Ülkenin bulunduğu durum hakkında, öz eleştiri yapan, umut veren, tebrik ve takdir eden, “İçinde bulunduğumuz manevi iklimin de etkisiyle umutlarımızı korumaya, daha çok çalışmaya devam edeceğiz.” Diyen Rasim Bilgehan:  “Değerli dostlar hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

Davetimize icabet edip soframıza teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. 

Cümleten hoşgeldiniz, soframıza bereket getirdiniz, Afiyet olsun.

Bu akşam 12. gününü geride bıraktığımız, Ramazan ayının iklimi, atmosferi, havası farklıdır. Sevgili peygamberimizin, Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olarak müjdelediği, Ramazanı şerifinizi tebrik ediyorum.

Ramazanın feyzinden, bereketinden  ve rahmetinden istifade etmeliyiz.

Özellikle islam coğrafyasında akan kan ve gözyaşının durması, mazlumların kurtuluşuna vesile olması için dua etmeliyiz.

Dünya zor bir süreçten geçiyor, ülkemiz de bütün bu süreçlerin merkezinde.

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Guteres’in dediği gibi, “Süper güçlerin aralarında ihtilafa düştükleri, kaotik bir dünya yaşıyoruz”

Değerli dostlar bu salondaki arkadaşların çoğu ile meslektaşız.

Özellikle ihraç ettiğimiz ürünler içinde katma değeri yüksek, cari açığı azaltan tekstil sektöründe sıkıntılı günler yaşıyoruz. Uluslararası piyasalar durağan seyrediyor. Etrafımızdaki savaşların gölgesini, üzerimizde hissediyoruz.

Diğer taraftan finansa erişimin zorlaştığı günümüzde, takip edilen kur rejimiyle global piyasalarda, rekabet etmenin zorluklarını yaşamaktayız. 

Adına Türkiye yüzyılı dediğimiz bu yüzyılda, sektörlerimizin önündeki risklerin bertaraf edilmesi, fırsatların değerlendirilmesi için örgütlü ve dinamik olmak zorundayız.

Ülkemizin en dinamik gücü, üreten, istihdam sağlayan, ihracat yapan sanayicileridir. Ürettiğimiz kadar güçlüyüz. 

Şu an aramızda dünyanın birçok yerine ürünlerini pazarlayan, uluslararası rekabet arenasında mücadele eden arkadaşlarımız var. 

Ben bu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, bu elbette hepimiz için bir gurur vesilesidir. 

Asla, karamsarlığa kapılmayacağız.

İnancımız ve tarihimiz de zaten bize bunu söylüyor.

İçinde bulunduğumuz manevi iklimin de etkisiyle umutlarımızı korumaya, daha çok çalışmaya devam edeceğiz. 

Önümüzdeki riskleri iyi yönetip, fırsatları değerlendirebilirsek içinde bulunduğumuz yüzyıl bizim yıllarımız olur.

Sevgili dostlar, sözlerime son verirken gelecek kadir gecenizi ve bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum.” Dedi.

Programda Konuşan AK parti Milletvekilleri Hasan Turan ve Halis Dalkılıç’da Ramazan’ın manevi iklimine vurgu yaptı.

Konuşmalardan sonra program son buldu. 

Rasim Bilgehan misafirlerini gelirken kapıda karşıladı, giderken de kapıda yolcu etme nezaketini gösterdi.

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

173. Sayı

172. sayı

171 Sayı

170, Sayı

HASAN MUTLU’DAN SÖMESTRİ TATİLİ MESAJI

SÜLEYMAN SOYLU VE İBRAHİM AKIN’DAN MERKEZ CAMİİ’NDE İNCELEME

SÜRMENE VE BAYRAMPAŞA ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ

YEŞİLAY’DAN BAYRAMPAŞA’DA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ

DENİZ TANRIKULU’NDAN KAYMAKAM ÇİFTÇİ’YE ZİYARET

BAŞKAN DURSUN ÇOCUKLARIN KARNE HEYECANINI PAYLAŞTI

BAYRAMPAŞA’DA MİLLİ GURUR: 12 BİN ÖĞRENCİYE AY-YILDIZLI FORMA

BAYRAMPAŞA’NIN KÜÇÜK KAHRAMANI AHMET’E KAYMAKAM ÇİFTÇİ'DEN ZİYARET

TDV BYRAMPAŞA KADIN KOLLARI BÜROSU TÖRENLE AÇILDI

BAYRAMPAŞA’DA GÖNÜLLER MİRAÇ BEREKETİYLE AYDINLANDI

TÜRKİYE İKİNCİSİ VE İSTANBUL ŞAMPİYONU BAYRAMPAŞA BAŞKAN VEKİLİ'Nİ ZİYARET ETTİ

BAYRAMPAŞA’DA ‘CAN DOSTLAR’ YUVALARINI BEKLİYOR

BAYMÜDER VE BAYTAŞ EV SAHİPLİĞİNDE "BAYRAMPAŞA’DA YENİ DÖNEM"

FIRTINADA DEVRİLEN AĞAÇLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ ISITIYOR

BAŞKANVEKİLİ AKIN’DAN SEMİH ERDEN SPORCULARINA TAM DESTEK

MİRAÇ KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

SULTANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI ABDURRAHMAN DURSUN’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MAMUR’DAN BOSNA-SANCAK DERNEĞİ'NE ZİYARET

BEYLİKDÜZÜ’NDE YARIYIL TATİLİ ŞENLİĞE DÖNÜŞÜYOR

EYÜPSULTAN BELEDİYESİ’NDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SICAK YEMEK DESTEĞİ

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
RASİM BİLGEHAN FARKI: TOPLUMUN HER KATMANI İFTAR PROGRAMINDA

İstanbul

18.01.2026

  • İMSAK 06:49
  • GÜNEŞ 08:19
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 15:48
  • AKŞAM 18:10
  • YATSI 19:34

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9
  • Pazar 0.8 ° / 0.1 ° Orta kuvvetli veya yoğun ve sağnak şeklinde kar
  • Pazartesi 4.7 ° / 0.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 6.1 ° / 2.9 ° false