Tarih: 12.08.2020 12:08

RAMİ HASTANESİNDE SONA GELİNDİ

Facebook Twitter Linked-in

Bölgenin basın mensuplarıyla biraraya gelen hastane yönetimi Rami Hastanesinin kısa zaman sonra açılacağının müjdesini verdi.

Bayrampaşa’da yıllardır inşaat sektöründen tanınan Rami Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı  Kamil Çolak yaptığı konuşmada uzun bir çalışmanın eseri olarak bölgemize güzel bir hastane kurduklarını söyledi. Kamil Çolak; “Hastanemizi para kazanmak hırsıyla değil hizmet anlayışı ile vatandaşların emrine açıyoruz. Bölgemizde büyük bir eksikliği gidereceğimizi düşünüyorum. Yönetim kurulu başkanı olarak açıklıyorum sadece parası olana değil her kesime hizmet vereceğiz. Parası olanda olmayanda bizden hizmet alacak. Günlük hasta kontenjanımızın belli bir oranını imkanı olmayan hastalara ayıracağız” dedi.

Rami Hastanesi Başhekimi Dr. Aytekin Parmak, ülkenin gri olduğu bir dönemde pırıl pırıl bir hastane oluşturmak önemli bir olay olduğunu belirtti. Dr. Aytekin Parmak; “Hem ekonomik olarak hemde doğal afetler konusunda zor zamanlar yaşıyoruz. Bu zor dönemde biz iyi bir yatırım yaparak hastane oluşturduk. Hastane oluşturmak sektörler arasında en zor olanıdır. Tabi zor zamanlarda zor işler başarırsanız başarınızın kıymeti de farklı olur.  Hastane önemli bir kurumdur, çocuğunuz hastanede olur, yakınınız hastanede vefat eder. Çevrenizde bir hastane olduğunu bilmek kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlar, hayata daha iyi bakarsınız. Bizim amacımız diğer hastanelerle bir ekonomik rekabet oluşturmak falan değil, bölge vatandaşlarımıza hizmet etmektir. Her  mahallenin fırını olduğu gibi her mahallenin de bir hastanesi olur. Bunu fırın olarak düşünürsek Eyüpsultan ve Bayrampaşa’ya ekmek yapan bir fırın olacağız, mahalleliye ekmek yapacağız. İyi bir yönetimimiz var, iyi bir yönetim anlayışımız var, iyi bir personelimiz var, geçmişe dayalı tecrübemiz var. Bunları yan yan koyunca müthiş bir hizmet çıkacağına inanıyorum” diyerek hastanenin bölge insanına umut veren bir yapıda olduğunun altını çizdi..     




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —