PİRLEPELİLER AK PARTİLİLERİ AĞIRLADI

PİRLEPELİLER AK PARTİLİLERİ AĞIRLADI

AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığının her ay STK ve Esnaf ziyareti kapsamında milletvekilleri, meclis üyeleri ilçe başkanı ev belediye başkanı çalışmalarını sürdürdü.

Bu çalışmalar kapsamında Bayrampaşa’da bazı STK’ları ziyaret eden esnaf ziyareti yapan ekip en son olarak Pilepeliler derneğini ziyaret etti.  Ziyarette Ak Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Mustafa Demir Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcıları Can Gökhan Balekoğlu, Ahmet Tüfekçi, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı Bayrampaşa İlçe Başkan Yardımcıları Senat Demirok, Fatih Bayraktar Bayrampaşa Belediyesi Meclis Üyeleri Tolga Güneş ve Ceyhun Çalışkan bulundu.

Heyeti Pirlepeliler Derneği Başkanı İrfan Beşkardeş  ve yönetim kurlu üyeleri karşıladı. Başkan İrfan Beşkardeş AK Parti heyetine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek hoş geldiniz dedi.

Heyet adına konuşam Milletvekili Mustafa Demir gündeme dair açıklamalar yaptı, 10 senedir başımıza gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi diyerek bu sıkıntıdan kurtulacağını ifade etti.  Belediye Başkanı Atilla Aydıner ise Bayrampaşa’da yaptıkları projeleri anlattı İBB başkanından şikayet etti projelerinin yapılmadığını söyledi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.      



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?