Tarih: 11.04.2022 12:49

ORDULULAR BAYRAMPAŞA İFTARINDA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Bayrampaşa Belediyesi bu yıl Ramazan içinde Bayrampaşa’da olan STK’lara iftarda ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz günde Bayrampaşa Ordulular Derneği iftarı yapıldı. İftarda Ordulular biraraya geldi.

Yoğun ilginin olduğu iftara Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı İsmail Arslan, CHP Bayrampaşa İlçe Başkan Yardımcısı Rasim Demir, AK Parti Bayrampaşa İlçe Kadın Kolu Başkanı Gülay Sezer, Bayrampaşa devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yılmaz Ergin, Kızılay Bayrampaşa Şube Başkanı Erkan Bayraktar, BAYGEM Koordinatörü Okan Aysu,  Bayrampaşa Belediyesi İşletme Ve İştirak Müdürü Erol Yurttaş,  Bayrampaşa Belediyesi Sağlık Müdürü Kenan Kır, Çevre ilçelerin Ordulular dernek başkanları ve dernek üyeleri katıldı.

İftarda açılış konuşmasını yapan Bayrampaşa Ordulular Derneği Başkanı Mustafa Tunç katılımlarından dolayı misafirlere ve ev sahipliği yapan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e teşekkür etti.  AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı İsmail Arslan konuşmalarında iftar ve Ramazan’ın önemine vurgu yaptı.  Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ise yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı 2023 ve 2024 seçimlerinde destek istedi.

Bayrampaşa Gündem gazetesi olarak geçtiğimiz günlerde yapılan çalıştayda Anadolu dernejkleri adına konuşmacı olan ama son anda sağlık sorunu sebebiyle katılamayan Bayrampaşa Ordulular Derneği Başkanı Mustafa Tunç’a çalıştay plaketini Gazetemizin sahibi Mehmet Ceylan ile birlikte Belediye Başkanı Atila Aydıner taktim etti. Belediye Başkanı Atila Aydıner Bayrampaşa Gündem gazetesini bundan dolayı kutladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —