ONLAR CUMHURİYETİ BELGRAD ORMANLARINDA KUTLADI

ONLAR CUMHURİYETİ BELGRAD ORMANLARINDA KUTLADI

Bayrampaşa Yıldırım Bosna masterleri olarak bilinen çeşitli spor dalından yaklaşık 70 kişilik ekip Belgrat ormanlarında Cumhuriyet Bayramı kutladı.

Eski sporculardan Bayrampaşa Yıldırım Bosna masterlerinin organize ettiği, değişik spor dallardan eski sporcular haftanın değişik günlerinde İstanbul’un değişik yerlerinde koşu yapıyorlar. Bazen Belgrat ormanlarında, bazen Saray burnunda, Salı Günleri de Bayrampaşa şehir parkında koşu yapıyorlar. Önce koşu sonra ziyafet sloganıyla koşuya çıkan ekip sonrasında katılımcıların getirdikleri ikramlarla da kendilerine ziyafet çekiyorlar. Yiyerek sağlıklı yaşanmasına da güzel bir örnek teşkil ediyorlar.

Yıldırım Bosna masterleri en son koşularını Cumhuriyetin 97. Yılı kutlamalarıyla Belgrat ormanlarında yaptılar. Yaklaşık 70 kişiden oluşan ekip önce koştu sonra Saygı duruşu ve İstiklal marşını söyleyerek Cumhuriyetin 97. Yılını kutladı. Koşu ve kutlama sonrası Börek, Traliçe ve kabak tatlısıyla kendilerine cumhuriyet ziyafeti çekti.

Gazetemize açıklama yapan Zihni Ademoğlu eski sporcuları biraraya getirerek koşu, yürüyüş ve çeşitli etkinlikler yaparak sporculuk günlerini yadedip  sağlıklı yaşamaya çalıştıklarını belirtti.